Nurayf Tugbiss sabah 7 de uyanıyor 12 buçuk gibi uyuyor bugün 40 dj sürdü sadece sonra hiç uyumuyor akşam 9 da ben zor uyutuyorum 12 de kalkıp emiyor devam ediyor sabah 7 ye kadar ama gece en az üç kere daha kalkıp emiyor
Nurayf Mickeymouse kalkma saati bizdede değişmiyor geç uyutmayi denedim yok yinede 7 de alarm kurmuş gibi kalkar
Nurayf Mickeymouse tam.olarak öyle yapıyorum canim bende ama.yok cici yaparkende sert şekilde vuruyor yüzüm gosgsum hep yara saclarim hep yoluk
Nurayf Volmine benimde öyle aralıksız en fazla iki saat uyuyabiliyorim dogdugundan beri böyle malesef
Nurayf Kralichee bunu normal karşılarım ama tek uyku ve sadece 40 dk olunca bitik duruma geldim bende
Kralichee Nurayf Evet kısa olmuş canım zamanla inşallah dediğim gibi bizde sabahlara kadar oturuyorduk uyumaynca ama şimdi şimdi rahat ettim
Nurayf Mom9 evet bikac gundue gogsumi ısırmaya başladı ayrıca neremi yakalarsa ısırıyor ellerim kollarim oyun sanmasın diye pek tepki vermiyorum gözümden yaş geliyor
Tugbiss Nurayf tamam canim her bunaldigimda açıp bakarım çok şey öğrendim.kendimde araştırıyorum hep.bizim bebekler çok hareketli uykularinin bu halde olması normal yani hiç dur durak bilmiyoruz ordan oraya
Kereminannesiii Nurayf birkaç gün sonra 10 aylık olacak oğlum gündüz düzen denilen bir şey kalmadı neredeyse hiç uyumuyor iki defa uyuyor anca 40 dakika o da. Bütün günü uykusuz geçiriyor neredeyse