DuyguCeylanDuru_ Seydameva Kız benim oğlusun poposunda pireler uçuşuyor 😂 yarın atarım ama çok iyi olmuş bu post
ebz09 Seydameva ellerine saglik canim benim 😍😍 ben bugun oglen yumurta yedirdim aksama patates hasladim 11 aylik olucaz nerdeyse birde meyve puresi yedirdim ogluma 😍🤓
cankuzularim Seydameva https://imgyukle.com/i/C3OJRh Kızım 10 aylik oğlum 25 aylık olduğu için yumurtanın sarısı ile yaptimun yerine ruseym kullanıyorum çorbalarına yoğurt çorbası öğlen menümüz kahvaltıyı okadar süslemiştim ki valla resim çekecem diye yedirirken aklıma geldi🤦♀️🤣 akşam a kaldığımız yerden devam 🧚♀️
Ucanterlik Seydameva maalesef tek besin kaynağı benim, şuanlık hünerlerimi size gösteremiyciğim heheh. Kendimi atsam ?
Seydameva Ucanterlik hahahaha olur gözümüz gönlümüz açılır güzele bakmak sevaptır diyeceğim yanlış olduğunu bile bile ama olsundu 😂🙈
zeynan Seydameva Şeker ilave ediyor musunuz efenim? 🤤 Ben de yedirmek istiyorum ama şeker kafamı karıştırıyor. Oğlum da 19 buçuk aylık oldu.
Seydameva zeynan evet ilave ediyorum 🙈 yoksa yemez ona özel yapılan şeyleri asla yemedi asla yemiyor 🙈
zeynan Seydameva Bizimki de öyle 🤭 Ben de kendimize yaptığımızı veriyorum fakat vicdan yapıyordum. Rahatladım 🤣🤣🤣 Hiç yememesinden iyidir di mi?