Seydameva @MiracAlpinAnnesi @Duce28 @Asafeymeninannesi @Mom10 @Mom0870 @Misskokulum @Tuba @Thesra @Heisenberg @Icot
MiracAlpinAnnesi Seydameva burdayım burdayım 😀 Ben ogluma tavuk sote ve pilav yedirmistim ama bitti fotograf yok 😀
Ucanterlik Seydameva maalesef tek besin kaynağı benim, şuanlık hünerlerimi size gösteremiyciğim heheh. Kendimi atsam ?
BenMathilda Seydameva Bizimki az once, gorseldeki meyveden yedi ara atıştırmalık olarak, ama evde son bir tane kaldığı için, onu da yediği icin, gorseli internetten bulup koymak zorundayim. Iste o gorsel..
Mucize_istiyorum22 Seydameva afiyet olsun😍 bizm yeşil Mercimek yemeğimiz vardı oğluma yapmıştım yedik foto yok o yuzden😳🌼23 aylık 🌺
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Seydameva 9 aylık Ayla hanımın babasının tuttuğu tazecik balıklardan, balık çorbası 🥳 Sizinki kadar güzel görünmese de bayıla bayıla içtik. 😋
Seydameva AyPerisiVeGokPrensininAnnesi biz çok beğendik görüntüsünü tamamen organik şahane hem babanın hem annenin ellerine sağlık 😊 ayla hanımcığa afiyet olsun ❤️