Admsmyrgktg Doktor günde 3 damla bu ilaçtan kullan ddi 15 günlük olunca. Bunu kullanan var mı her hangi bir yan etkisi falan oldu mu?
Caculle Admsmyrgktg monovit huzursuzluk yapmıştı bebeğime. Hamileyken kadın doğum doktoru bana coledan vermişti. Çocuk doktoruna sordum bunu kullanabilir miyim diye. Kullan zaten aynı şey aslında ama 1 damla ver dedi. 3 damla benim içinmiş. Elimdekinin üzerine 150.000I.U/10ml yazıyor
MuhammedAmine Admsmyrgktg ben hamileyken kullanıyordum bunu 3 damla olarak bebeğe bu kadar verilebilir mi bilmiyorum . Bence wellcare veya ocean alın içeriği en temiz olanları
Admsmyrgktg Caculle bnmde aynısı bana da doktor 3 damla vereceksin ddi. Aile hekimi verdi bana ama çocuk doktoru değil
Caculle Admsmyrgktg çocuk doktoru 3 damla yetişkin için verilen miktar.bebeğe 1 damla ver dedi. Bir hafta içinde kontrole gidicez tekrar sorarım bakalım yazarım sana da eğer çocuk doktoruna yakın zamanda gitmeyeceksen
Admsmyrgktg MuhammedAmine ocean I alsam diye sormuştum doktora bunu kullan bi etki görürsen onu o zmn al ddi bnde o yüzden tmm dedm bunu yazdı
gmz91 Bende bebeğime 3 damla kullanıyorum tadı cok kötü yalnız başlarda bı kac kez kustu .şimdi normal, yüzünü buruşturuyor içince :)
Admsmyrgktg Mrbmrb banada yetişkin için altı damla bebekler için 3 damla ddi aile hekimi. Üç tane vermeyim ben o zmn
Goksel Admsmyrgktg ben kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı. Kendim için tabi bebek için farklı kullanıyorum
Goksel Admsmyrgktg devit verdiler içeriği temiz olmadığı için kullanmayıp wellcare aldım kendi çocuk doktorumda onayladı. Kullanımıda kolay hiç damlatmakla uğrasmıyoruz her gün tek fıs ☺️