Minik0212 Ata0905 bu ilacin neyi var ki sağlık bakanlıgın verdiği ilaç kötü olamaz heralde eczacımız da dedi
Ata0905 Minik0212 içinde koruyucu katkılar var paraben içeriyor. Bana devlet hastanesi doktoru bile sağlık ocağının verdiği d vitamini ve kan ilacını değiştirdi . Kullanabilirsiniz isteseniz ama kan ilacı kabizlik karın ağrısı huzursuzluk yapabiliyor onun için soyledim.
Ata0905 Minik0212 bestiron kullanan var bilmiyorum biz ocean microfer kullanıyoruz karın agrisi kabizlik vs yapmadı memnunuz tadı da rengi kokusu da demir gibi değil severek içiyor oğlum. Sidefer de guzel yakın bir arkadaşım onu kullanıyor🌺
Lale87 Minik0212 ya bende aynı şikayetteyim evt bizide kabız yaptı ve afedersiniz bütük tuvaleti öncesinde sarıydı şimdi kan ilacının rengiyle karışık koyu yeşile dönük ve sıvı değil pütürcüklü
Lale87 Minik0212 canım doktor bebek kaç kiloysa ona göre damla miktarın olucak dedi bizimki 7 buçuk kilo çıktı 7 damla kullanıyoruz 8 olduğu zaman 8 e çıkart dedi
Derya1994 BalkizimBaloglum2 evt cnm kan damlası yapıyo bn doktora sordum yapar dedı hatta sıyah bıle olabılır dedı
Ata0905 Minik0212 hayır çocuk doktoru verdi özel bir takviye bu .SGK ödemiyor. Saglik ocağı doktor ne verdiyse uyun diyor karışmıyor fazla .
kayraliozqela Bir ay kadar kullandıktan sonra 5 gün kaka yapmadı.Sonra bir geldi aman dedim koyu yeşil, şimdi 2 3 gün arayla yapıyor ama kan demir ilacından mı bilmiyorum.Çok gözüme battığı zaman bir iki gün ara verdim.