hatunana Caculle Ben her fırsatta çıkarıyordum babası her fırsatta takıyordu ta ki eldivenin bi yerlerinden çıkan bi ipi bebeğimin ağzında görene kadar ondan sonra babası da takmayı bıraktı. Daha kırkımız çıkmamıştı ama kaç günlüktük bilmiyorum.
NrYlmzTsr En büyük pişmalığım çocuğuma eldiven takmaktı. 20. Günde çıkardım , niye taktım bilmiyorum. Ellerini keşfetmesi muazzam bişey. Yüzünü çizsede iz kalmıyor hemen geçiyor.
Mummycik Caculle ben iilk bikaç gün taktım sonra takmadım dokunarak tanısın diye burnunu gözünü yanagını hatta kulak içini bile yoldu ama hemen iyileşiyor
attbianne 40 gün taktım sonra çıkardım kış bebeği olmasına rağmen parmak araları kokuyordu sirkeli suyla siliyordum devamli biraz çizdi yüzünü sonra bıraktı kendiliğinden
ALPASLANINannesi 20 gunlukken tirnaklarini kestim ve cikardim bir daha da takmadim sicakta mahvoluyor elleri cocuklarin zaten onun tirnak izi kalmiyor yuzunde ertesi gune geciyor
Kereminannesi09 Caculle biz kis bebegiydik 40a kadar taktim sonnra cikardim hep ciziyodu yuzunu sonra bi sure daha taktim baktik olmuyo tirnaklarini cok sık kestik
DimpleEge Caculle ben sadece ilk 2 hafta taktım eldiven, elleriyle temas etmesi için kullanmak istemedim
Edaliiii Canim ben ilk 2 hafta sürekli sonrasında sadece dışarı çıkarken taktım. 40i çıktıktan sonra da takmadım. Kundağa alışkın bir bebekti o yüzden çok ellerini yüzüne götürmüyor yeni yeni yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Şu tırnak kesme olayını bi halledersem iyi olacak. 2 ay 11 günlüğüz bu arada
Caculle Edaliiii tırnak kesmeyi ben de tam beceremiyorum. Dipten kesemiyorum kanatırım diye. Çok dipten kesme tırnak geride çekik çekik kalır şekli bozulur diyorlar bilemiyorum
Canancann Caculle 1 aylık olunca çıkardım bende. Çok bunalıyolar elleri kapalı şekilde. Tırnaklrını makasla kesip törpüleyin. Çizsede hemen geçiyo merak etmeyin bizimki hep kesmeme rağmen hergün biyerini çiziyo ama ağlamıyo acıtmıyo demekki
MericSe 2 haftalık olduktan sonra çıkardım, daha doğrusu eldiven tutmadı kızım elinde bende komple çıkardım kestim tırnağını yüzünde hep elleri zaten kızımın emzirirken parmağımı tutuyor mutlaka dokunmak istiyor ❤️ Ve Kendi elini emiyor kendini tanıyor
Edaliiii Caculle önceden kırılıyordu tırnakları simdi kirilmiyor inşallah kesebilirim yarın deneyeceğim 🙂
Thanim Caculle 5 gunlukken falan cikardim cok olmus sizinki ellerini kesfedecek bebeginiz eldiveni uzun sure takmak da zararli bu sicakta mantar olur Allah korusun
Caglaa Caculle ben ilk bebegmde 2-2 bucuk aylkti cikarttgmda ellerni cok gec farketti 2. Bebegmdede 1 hafta taktm sonra cikarttm sapkayida eldivenide 1 aylkken ellerni emmeye fln başladı yani ellerinin farkina vardi. Sende arrk cikart tirnaklarni kes. Bisey olmaz yuzunu illa cizecektir ama hemn geciyo zaten derin olmadgi icin.