Caculle Selam kızlar eldivenleri ne zaman çıkarabildiniz?Benimki sürekli yüzünü gözünü yolmaya çalışıyor. Engel olabileceksem çıkarabiliyorum sadece. Sıcakta bir günde ekşi kokuyor elleri 🤷🏻♀️
Geheimnisperson Caculle 1 aydan sonra çıkardım ben eldivenleri. Etrafa dokunsun size dokunsun. Tırnaklarını kesmeme rağmen çok çizdi ama yüzünü. Olsun yüzünü de tanısın.
Bravewomen Bravewomen 15 gunluk olduktan sonra eldiven takmadim Dokunup hissetmesi algilarinin acilmasi bakimindan.. tirnaklarini kesin sorun olmaz
GoGirl Caculle artik cikarma vakti gelmis ellerini tanimasi icin.turnaklarini kesip torpuleyin Allah esirgesin bir sey olmaz bir de havalar sicak
Caculle GoGirl hem sıcak hem bazen görmeden eldivenleri emmiş oluyor yüzü gözü çizilmesin derken bir de mantar oluşursa diye korktum
Neib Caculle kış bebeğiydi kızım 2 ay taktım canım ondan sonrada rahatsız oluyordu uyumuyordu vs çıkarıp bi daha takmamıştım🌷
aylas Ben hiç takmadım cnm ikisinede😁zaten taktırmadılar da ben taktıkça onlar çıkardı en sonunda pes ettim😁tırnaklarını sürekli kontrol ettim hiç uzun bırakmadım
Tuba Caculle Hiç eldiven takmadım ben oğlumda kışın doğmasına rağmen. Sürekli tırnaklarını kısa tutmaya özen gösterdim😊
Drymsrl Caculle hastaneden gelip çıkardım bi daha da takmadım elleriyle keşfediyorlar dünyayı takmamalı drlar da böyle söylüyor. Batıl sebeplerden 40 gün tırnak kesmeyenler var eğer öyle ise tabi ki takmalı değilse bebe törpülerini de kullanarak kestim hiç yüzünü çizmedi
Drymsrl Caculle hastaneden gelip çıkardım bi daha da takmadım elleriyle keşfediyorlar dünyayı takmamalı drlar da böyle söylüyor. Batıl sebeplerden 40 gün tırnak kesmeyenler var eğer öyle ise tabi ki takmalı değilse bebe törpülerini de kullanarak kestim hiç yüzünü çizmedi