BabyGroot Dlk_kk tek olmak çok zor gerçekten Allah kolaylık versin bende öyleyim ama eşimle iş bölümü yaptık ben gündüzden süt sağıyorum gece uyandığında eşim veriyor 1 öğün ben 12-1 gibi yatıp sabah 6.30 7 gibi kalkıyorum kızım ne zaman uyanırsam bazen 8 oluyor şanslı günümdeysem 😄 başka türlü olmuyor çünkü çok yorucu kızım gündüz çok çok az uyuyor sadece gece düzenli uyuyor
Aryemus_3 Dlk_kk Rezene Ceviz, badem, hurma, incir, tahin pekmez, helva, maden suyu, bulgur, dövme, bol yeşillik En önemlisi Huzur, pozitif düşünce ve Bollll su
Umygmz Dlk_kk rezene anason çayı yemeklerine kimyon kullan bulgur ye süt yogurt bal veya şekerli yiyecekler tüket canm strese girme etkileme kendini rezene ve anason en etkilisi ben öyle yapıyordum yani gerçekten masallah taşardı gögsum hala içiyorum kızım 1 yaşına girecek ama emiyor hala ilk zamanlar gibi de değil artık sütüm oyuzden içiyorum bende 😊
Dlk_kk Umygmz maşallah sübhanallah günde kaç kere iciyorsunuz tam olarak nasıl yapıyorsunuz çayı tarif edermisiniz
BabyGroot Dlk_kk 4 aylık akşam 8 de emziriyorum 9-10 gibi uyuyor 12 de tekrar emzirip yatıyorum o ara uyur uyanık oluyor zaten sonra kendisi daha önce uyanmazsa gece 4-5 gibi eşim kalkıp sağdığım sütü veriyor. Genelde bi sıkıntısı yoksa yarım saat içinde geri uyur sabah da ne zaman uyanacağı belli olmuyor bazen 6 bazen 7-8 onunla beraber ben uyanıyorum o saatten sonra da uyumaz gündüz çok uyuyan bir bebek değil zaten
Mom9 Dlk_kk fırsat buldukça gün içinde için bol bol. Şekersiz olduğu için size de zararı olmaz serin serin :)
Umygmz Dlk_kk yani 2 bardak suya yapıyorum mesela 1 yemek kaşığı rezene yeterli oluyor 10 dk demlensin ben şekerde koyuyorum isteğe bağlı tabiki şeker öyle içiyorum