huma Kızlar anem 4 gundur uyyo uyanıyo elerı kına ve bugunde kız kardeşiminde olmuş aylecek şoklardayız anem dıyo uyandım elim kına ve mis gibi kokuyonbaşınıza gelen yada duyupta anlamnını bılen varmı hem korkuyoruz hem şoktayız daha oncelerden boyle şeyler başımza gelmedı ve duymadıkta o yuzden burya yazmk istedım 😕
gmzteyfikasaf huma canım aynısı benimde başıma geldi bu 3 oldu.. 2 gün önce oldu en son.. Bende çok korktum.. Diyanete sordum bakalım cevap verecekler mi.. Bi bilen varsa burdan da öğrenelim
Hifa huma bu konunun üzerinde fazla durmayın. Ne kötüye yorun ne iyiye. Ben zamanında çok araştırdım. İyi hocaların hepsi aynı şeyi söylüyor ne hayra yorun ne şerre... biz öyle yaptık siz de öyle yapın bencede..
MucizemGeldi huma daha önce duydum melekler kına yakmis diye bi söylem de duydum ayrintili bilmiyorum ne yazikki 🤔
gmzteyfikasaf Melihaa canım uykudan uyanınca elinde kına lekesi oluyo kokusu da kına kokusu.. Ama anlamı ne nasıl oluyor bilmiyorum
huma Melihaa cnm dıyorumkı anem uyudu uyandında elinde kına varmış ve 4 kere başına gelmiş bu gunde kız kardeşim aynı eline yakılmiş vasıyete uyandı ne oldunjda bılmıyoruz şoktayız ya
huma gmzteyfikasaf ayn cnm ya şuan cok meark sardı akşam akşam ya korkuyorum yorganı sarmış yazıyorum vala korkudan😂😂
huma Hifa cnm araştırımısn ya hocalar ne dedıler acıcası bıraz merk adıyom vala inşalah iyi güzwl bişeydır ben hep iyi yorumluyom ama borazda merak var işin içinde☺
huma [bilinmeyen] vala bizde şoktayız anem uyandında eline kına yakılmiş ve 4 gundur üst üste oluyo bugunde kız kardeşim aynen oyle olmuş ve kına ikindiyenkadar duruyo sonra godıyo akşam uyuyo sabah oluyo yıne kına olmuş ve anem dıyo mis gıbı kokoyo 😕😕
Melihaa huma bi kere ceviz yemiştim yaş aynı kına gibi kokmuştu elim belki bişeye dokunmuştur inanmamak için diretiyorum şuan 😅
Kaan-elif pazartesi gunu ayni lekeile uyandim bende korktum arkadaslara sordum seni kinalamislar gece dedi 😱 internetten nihat hatipoluna oyle bir soru gelmisti ve cevabi ruhumuz biz uyurken kismen ayriliyormus ve alemlere dolasiyor bedene geri geldinde onun gezdigi yerlerdeki yasadiklari biz ruya olarak goruyormusuz,muhtemelen kina gecesine takilmistir kerata😱😂