GokceGoksu Gokcenipek Benim de eşim istedi Göksu ismini benim adım Gökçe cinsiyeti öğrenir öğrenmez Gökçen olucak kızımın adı diye dolanıyordum ortalıkta eşim de Göksu ismine zor ikna etti beni😂
Gokcenipek GokceGoksu aaa çok güzelmiş 😍 bende Gökçe istiyordum o da Gökçen olacak dedi son karar dedi ve tamam dedim 😊 bahtları güzel olsun kızlarımızın 🤲🏻
defnesmomm defnesmomm evet, geçen sene en çok kullanılan kız bebek ismi olmuş bildiğim kadarıyla 🤓 bizden sonra 3-4 arkadaşım daha Defne koydu kızlarının adını
ant331 Umudum kızımın adı Asel neva. Asel zaten cenneteki bal ırmağı neva refah mutluluk huzur. İkinci bir kızım olursa bu isme uygun isim koymayi dusunuyorum.
Umudum ant331 1 oglum şimdi 2 kızım olcak inşallah oğlum umut kızımada umay düşünüyorum ama kararsızım
Deletedmom381 Umudum ismin karakter üzerinde etkisi, karakterin de kader üzerinde tesiri vardır… anlamı olmayan sadece modern ya da yabancı diye isim vermemek lazım diye dusunuyorum. Kendi fikrim🌹
Adelim Symnur333 ilk defa duydum kızımın adından cok sevındım eşim seçmişti ismi hep dıyordum nerdrn duydu baska ısımmı kalmadı dıye😂
Balli_pastamm_ Umudum Hep moda olan ve ve o sene herkesin o ismi koyacagi isimlerden ziyade kulağa hos gelen şeyler düşünün bence Yaren, Aybüke,Gamze,Hazal,İpek Umut ismine uyumlu arıyorsanız Umay Duru ismi hoş bence
Umudum Balli_pastamm_ Aynen bende farklı isim arayışındayım yazdığın bütün isimler hep var etrafımda tek umay hariç😀