DogaLina Umudum berika çok beğendiğim bi isim ama ailede var diye koyamadım :) elizan olabilir oda güzel
Adakusunannesi Kızımın ismi Umay Ada fikir olabilir belki 🤗 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🎀
Umudum Deletedmom240 Umut oyuzden bende Umay düşünüyorum ama eşimle ortak karar vermek ve ikinci isimde istiyorum birde
Mom9 Umudum sağlıkla kucağınıza alın inşallah. benim kızımın ismi de Umay ama sadece umay 🙈😁 çocukluk hayalimdi bu isim koymak nasip oldu. Bi de ismininde yakıştığını düşünüyorum. Çok naif ve güleç bi çocuk maşallah 🥰
Umudum Deletedmom240 Etrafımda hiç yok Umay ismi onun yanına bir isim daha istiyorum yine de baklm hangi isim bulcam kararsızlık 😊
Deletedmom240 Umudum bir tanıdığım Umay Beril koymuştu kızına. Beril’in anlamını bilmiyorum ama ben 😅 ismine alıştığım için bana uyumlu geliyor.
Umudum Deletedmom240 Berili bir araştırırım bakalım 😀 Umay Lina Elizan Asya Naz İkra Almina Bir kaç isim var aklımda ama eşimle ortak karar veremedik bi
Umudum Mom9 Amin inşallah 🌺Benimde hoşuma gidiyor oglum da Umut hem uyumlu olcak 😊 Maşallah ömür boyu hep gülsün inşallah 🥰
Deletedmom240 Umudum almila da çok güzell 😀 ikinci isim olarak düşünüyorduk ama kimlik çıkartma anında çok uzun oluyor diye vazgeçmiş eşim 🤦🏻♀️
Zeyno111 Umudum Asya ismini severim Umay da çok güzel ve fazla yok sağlıcakla gelsin minik inşallah 🤲🏻 Ben Nil, Nehir, Başak, Eliz, Asu isimlerini beğeniyorum 😇