Mlkemrecre Aly-12 ben onu düşünerek küpe aldim..kolay çekilip çıkan top küpe değil.. arkasini çevirerek çıkarılan küpe.sizde bakıp öyle alabirlsiniz
Damla_K Aly-12 iyi aksamlar canım. Kulak Burun delen birisi olarak söylüyorum okula baslama yasına gelene kadar onerilmiyor kulak gelistikce delikler yamuk yerlerde kalabiliyor bebekken acılan delikler ilerde kapanmıyo canım bilgin olsun ben olsam beklerdim 🌼 ben senelerdir takmam yerleri de orantısız ama kapanmıyor 💞
Damla_K Aly-12 ve ayrıca kulagını cekerek kulagına zarar verebilir Allah korusun küpeyi cıkarabilir yutabilir bu ihtimaller de var ❤️
Zeynepalya_ve_annesi Aly-12 ben 2 hafta oldu deldirdim hiçbi sıkıntıda yaşamadık aşıdan daha az ağladı o anlık ağladı geçti temiz olduguna emin oldugunuz yerde deldirebilirsiniz
Anneanne Zeynepalya_ve_annesi benimde 1 bucuk yasında kızım artık deldirmek istiyorum ama canı yanıcak diye hic kalkışamıyorum bu işe :( napıcam blmyrm
Tugba10-5 Aly-12 benim kızım beş aylıkken deldirdik kardeşimle sağlık kabinine gittik alerjik olmayan küpelerden beğendik sonra kulağına sıktı ve deldi sadece tabanca sesinden biraz ürktü deldirdikren sonra dışarı çıkardık havalansın diye sağlık kabinindeki doktor 10 gün limon kolonyasıyla silin dedi 6 ay küpeler çıkarma dedi şuan bir ay oldu herhangi bir yara vs olmadı çok cicikkk oldu 👼🏻
Aly-12 Tugba10-5 maşallah canım 🥰 bazıları küpeyi yutabilir çekip kulağını koparabilir demiş biraz uzaklaştım sanırım fikrimden 😔
Tugba10-5 Aly-12 bir ihtimal olabilir tabiki ama benim kızın kulağındaki küpeleri görünce biraz arkasını çıkarıp sökmesi zor ben bile bazen gevşeyince Zor ittiriyorum yerine tabiki siz bilirsiniz deldirme konusunu ☺️
Nurersel 5,5 aylık kızım bende çok deldirmek istiyorum dr aslında şimdi en iyi zamanlardasınız ay olarak sıkıntı yaşamazsınız lakin tatil varsa 2 aylık planlarınızda tatiliniz bitikten sonra deldir sudan mikrop kapmasın dedi🤗
Tugba10-5 Aly-12 hiçbirşey olmuyor şahsen benim görüşüm bu elini bile sürmedi bir aydır öyle kolay çıkabilecek bir küpe değil yoksa yüzüncüye düşerdi :)) hergün yıkıyorum bide ben kızımı korkmayın iki dakika sürmüyor
Nurersel Ayrıca ben kuyumcuyum bebekler için özel küpeler var öyle kulağından rahatça çıkıp yutabileceği ürünlerden korkmanıza gerek yok sektör o kadar ilerlediki herşey özenle hazırlanıyor 😉
eSved Nurersel merhabalar kuyumcuy mussunuz bebek küpe fiyatları nr kadar dan başlıyor acaba. Altın olanlar tabiki