Kereminannesi09 Merhaba kizlar bebegim 10 aylik olucak 1 hafta sonra havalar isindi hergun yikiyorum kuvetinde yikiyoruz ama artik oyuna veriyo ve her yer su oluyo siz nezamana kadar kuvette devam ettiniz
Agg0207 Kereminannesi09 banyo oturacagi alablrsiniz e bebekten cok rahat kuvetin icine koyup bebegini icine oturt iki dkda yikiyorum ben
Kereminannesi09 GzdeBade o erken baslamisn rahat oluyomu bnim ki kafasina su gelince kendini geri atiyo onun tedirginligide var
SemraHakan Kereminannesi09 bende de o sorun var 7.5 ay boyunca tek banyo yaptirdim..ama şimdi su gelince yüzüne kendini geri atiyor(8.5 aylik) tek basima banyo yaptiramiyorum…babasi işe baslayinca napacam bilmiyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️..havuz aldim onun icine koysam alışır mi acaba..
Kelebek88 Agg0207 banyo oturacagi kac yasina kadar canm.benm oglum nerdeyse 16 aylik banyodan nefret ediyor resmn suyla oynamaya gelince oynuyo ama dokunce kiyamet kopariyo kaciyor..napacam bilmiyorm artik.
Derenkuzum Fatma60 onu bende denemek istiyorum ama neticede sizde ıslanıyorsunuz banyo bittikten sonra hemen bebeğinizi alıp nasıl odaya geçiş yapıyorsunuz, ben küvette yıkamama rağmen hemen havluyu atıp kurulamaya başlayıncaya kadar üşüyor
Kereminannesi09 GzdeBade benimki 40 dan sonra atese dusmus gibi aglardi 3 ay cok zorlandim sonra gecti simdi iyiz seviyo ama oynarken her yer su😃sadece kafasina doktugumde kendini geri atiyo
Agg0207 Kelebek88 valla kac yasa kadar bilmiyorum ama kizim 18 aylik rahatlikla oturuyor cok pratik birsey ben eskiden kuvette kucagimda yikardim ama heryerim su oluyodu boyle cok pratik gercektn iki uc dk da bitiyor isim
Kereminannesi09 dygcm tekrardan korkmasinda o konuda 3 ay cok cektim cunku ozman kisti haftada 1 yikaniyodu bebekti simdi hem sicak hem cok hareketli urkutmeden alistirmam lazim
GMSRI Kereminannesi09 ben de 4 aylıktan sonra banyoda yıkamaya başladım bakalım ne kadar böyle gidecek şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım Allah’a şükür 🤲
Tesekkur Kafasini geri atmamasi icin suyu dokun hemen diger elinizle silin yada bi elinizi yuzune oaravan yapin hem sudan korkmaz hemde genzine su kacmaz
Kereminannesi09 Tesekkur yapiyorum ama cok harektli kafasini tutmasam aninda atiyo ilk yaptiginda takla atti kuvette korkmustum kafasini birakamiyrm su dokerken