Sarisin EbruA biz bir yılı geçkin süredir sleepy kullanıyoruz oğluma çok memnunum geçenlerde miniesin külot bezini aldım onu da çok beğendim iz yapmadı en azından sleepy kadar
sebnemrah EbruA yaşıyor canım ablam kullanma dediğim halde kullanıyor onlara harcicagin parayı primaya ver daha ucuza gelir
sebnemrah EbruA bişi olmaz ya çokta takmamak lazım habire sızdırıp usutecegine kokulu olsun öyle çok zararlı olsa satamazlar ki
Askmeyvesininannesi EbruA her ikisinide kullanıorum İkiside bence aynı Hangisi indirimdeyse onu alıorm 😁
Ssifa- Minies ve sleepy külot bez kullandık sleepy daha çok iz yapıyor minies de kakayı değiştirmezseniz taşma yapabilir bizde yapmadı. Kakasını hemen değiştirirseniz ve bebeğinizin kilosuna uygun ayarlarsanız iyi 2’snden de memnun kalabilirsiniz.
EbruA Ssifa- kakasi tasmadi bizde de ama belinde cilt kurulugu yapti ona canim sıkıldı yoksa minies taraftariydim bende
Sahreyldrm EbruA minies kesinlikle 👌 BİM’in beziyle fiyatı aynı çok kaliteli bı bez migrosun bezi biz molfixten geçiş yaptık çok memnunum ben