CMAE Bebeğinin geşiminde önde olduğunu veya bununla ilgili bir uzmana giden var mı? Belirtiler ve süreç hakkında bilgisi olan var mı?
Emin_e CMAE boyle dusunen bir yakinim vardi, cocugu 4 yasina girmek uzere, bir kac kisiyle görüştü, testler icin de goturdu ve cocuk zeki ama ustun zekali degik cikti.
Nuurrr CMAE ilçenizde bulunan RAM’lara başvurabilirsiniz. (Rehberlik araştırma merkezleri) devlet kurumudur
Rzgr Yani simdi kime sorsaniz cocugu ya dahi ya üstün zekalı😊😊 kimse normal cocuk dogurmuyo artik bu devirde. Ne desem bilemedim. Belki bilen cikar.
CMAE Yani zeka kelimesini çok kullanmaktan yana değilim o nedenle potansiyel kelimesini kullandım. Bakalım bilen çıkar mı😊
MayneymisAltintop Bu konuda bir çok uzman görüşü okudum. Özellikle yurtdışında çalışan Türk bilimadamları bu tarz şeylerin sadece bizim ülkemizde olduğundan bahsediyor sıklıkla. Yani üstün zekalı çocuklar zaten istisna. Ama bizde ortalamanın azıcık üstünde olsa kanat takılıyor. Bence çok karıştımamak lazım çocuklar lendi gelişim çizgisinde büyümeli
Rzgr Emin_e gecen gun instagramda okumustum soyle diyor. Kime sorsan herkes dahi herkes üstun zekali o zaman bu kadar gerizekaliyi kim saldi sokaga diye.
CMAE Rzgr verdiğiniz örnek hiç hoş değil anne sadece cevap vermiş karşılığında alıntı yaptığınız söz hiç hoş değil
CMAE Hanımlar caanım anneler çok basit bir soru sordum öncesi sonrası yok sadece basit bir soru altını doldurmanıza gerek yok ben bilgisi olan kişi var mı çocuğunu bir gelişim psikoloğuna diye. Alanla yakın bir insanım sadece farklı bir tecrübe ya da bilgi sordum sakin olun ya😀
Rzgr CMAE size nee. Ben burada kimseye hakaret etmedim. Sadece ironi yaptim. Hos olmayan ne ? Hakaret mi var asagilama mi ? Yada anne yada bebeklere kötü bir söz mü? Gidip başka tarafa saldirir misiniz. Lütfen.!!
Alpii CMAE merhaba ben psikolojik danışmanım aynı zamanda klinik psikoloji yüksek lisansımı tamamladım. Bebek kaç yaşında? Neler yapıyor? Iyice değerlendirilmeli fakat yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum o yüzden şuan için yüksek potansiyelli olup olmadığı belirlenemez. Fakat bu tarz çocuklar bebeklik cağlarında erken yürüyüp erken konuşurlar
CMAE Rzgr saldırmak kelimesinin benim cümlelerimde değil daha çok sizin cümlelerinizde mevcut.kusura bakmayın polemiğe girmeyeceğim
CMAE Rzgr hayır bir de benim açtığım forumda yorum yazıp size neee demeniz bence çok daha ironik ve komik çok güldürdünüz beni🤣🤣🤣
Rzgr CMAE ne güzel güldürmüşüm😊 belki gülerken o üstün potansiyelinizle düşünmüşsünüzdürde🤔🤔 selametle👋👋