hirasu Woody sorma sorma nelerı denemedim 7 aydır sağıp verıyorum sütümü artık bel ve sırt agrısından duramıyorum napalım bunada sükür sağlıklı olsunlarda rabbım hepımızın evlatlarını korusun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cennetkusum Yagizmomms benim bebeğiminde reflüsü var surekli kusuyordu. Doktorumuz bebelac gold kivamlastirici yazdı.aldik kullandık 1 ay faydasını cok gördüm. Sütünü sağ 100 ml süte içerisindeki ölçekten 1tane koyup karıştırıp bebegime verdim .kesinlikle mama degil. Anne sütünü kivamlastiriyor kusmamasi icin. reflusune cok Iyi geldi. Tavsiye ederim
HaticErkanMiran Sndskrsn cnn bizim oğlan da doğduğundan beri çok kusuyordu gördüm reflu mu dedim hayır banyo suyundan mikrop kapmış bağırsakların dan dolayı sıkışıyor diye kusma yapıon enfeksiyon şurubu verdi ve bi hap verdi 4 1 birini şekerli suda erit ver acı gelebilir arkasına 2 3 cay kaşığı çay kasığında şekerli su ver bi hafta boyunca daha çok kusar ama kesilir dedi o doktor hemen hemn 80 yaşında bizim çocukluğumuz doktoru ailecek ona goderiz cok guvenirim ve hapi vereli 4 gun olda masalalh oglumun kusmasi kesildi gercektrn
HaticErkanMiran Ve kesinlikle cesmeden akan suyla degil banyo suyunu kaynat ilisim oyle yika,dedi direk cesme suyula yikama yani her doktor bilemez bunlari ben de dikkat etmeey basladim kaynatiyorum artik suyunu
HaticErkanMiran hirasu vala bilemiyorum cnn ben reflu diye götürdüm hastanede değil aile hekimine düşün ben 30 yaşındayım bizim çocukluğumuz doktoru hatta babamın bile çocukluğun doktoru yani o kdar bilinçli ve cocuk uzmanı kendi kliniği vardı özel kapattı sağlık ocağında görev yapio Allah razı olsun ondan başkasına güvenmem inan veridigi hapı 4 e böldüm çeyrek şekilde eritp veriyorum 1 haftaya geçer dedi 1 hafta bile sürmedi şükür kusmuyor daha ama ilaca devam edecem
HaticErkanMiran hirasu yani olabilir mi degilmi bilemiyorum gerçketen uzman bi doktorun bilmesi lazim
hirasu HaticErkanMiran valla çok sanslısınız bızım burdakı sağlık ocağı yızune bıle bakmıyo ınsanın bende özel medicana hastanesınde calısıyorum ordakı doktorlarda alanında uzman yanı bıze söylenen reflü ama gecmedı gıttı işte 😔
HaticErkanMiran hirasu yani doktor yonunden gerckten iicm cok rahat ve sansliyiz cocugum rrahtsiz bile olsa hastaneey gotursrm acile felan orda ilac yazan doktrolarin ilaclarini almam aile hekimimize soylerim bublari yazdilar diye at gitsin der en iysiini yazar sağolsun Allah uzun ömür versin yani cnn aslında şurubu da var diyorlar ben kulalnmadim adını da bilmem ama reflüye iyi geliyor diyolar belki reflu değil-dir senin çocuk mikrop enfeksiyon sahteliği olabilir kaka felan yapar ken çok sıkıyor mu kendini bide uykudayken karın bölgesine sağ ve sol tarafa bastırır gibi yap kendini kasiyormu doktorumuz öyle yaptı hiç mi dedi karnını elleyince kendini kasmıyor bu çocuk dedi bende mal gibi yok dedim nerden bilecem bide
hirasu HaticErkanMiran evet kendısını çok kasan bır bebek surda bır kac gundur ek gıdaya gectık dıye kaka yaparken sıkıyo kendısını usg cektıler bagırsaklarında bır problem yok dedıler
Mlk33 Bebibebi canım açıkcası ne yaptıysam hiç faydası olmadı dik tutsamda kusardı yan yatırsamda reflü yatağı aldk onda bile kustu Bnde zamana bıraktım bu hiç kolay olmadı ama sabrettim çok dua ettim yavrumu öyle kusarken görünce içim parçalanıyor Du çok şükür geçti
Rngya23 Woody merhaba benim kızımın da reflusu var 2 gündür kullanıyorum gayet iyi geldi günde kaç defa veriyorsunuz ben 1 defa ?