Mlk33 Kızlar 1 hafta sonra aşımız var ilk bebegim daha bu zamana kadar yaptırdığımız aşılardan hiç etkilenmedik çok şükür 6. Ay aşısı da agır geçer diyorlar biliyorum her bebek bir olmaz ama yinede sizlerde nasıl oldu acaba
Zk95 Mlk33 biz pazartesi günü olduk. Normalde 2 ve 4 aydaki aşılar ateş yapıp kötü geçmişti. Bu aşıda hiç Bi problem yaşamadık ilk defa bu kadar rahat Bi aşı geçirdik
minnosunannesi06 Mlk33 pazartesi asimizi olduk bizde hiç bişey de olmadi hergunku gibi rahatti 2 ve 4 aylik asilarimizda da ates vs hiç bişey olmadi şükür
DenizinAnnesiiiii Mlk33 Bende burda bekleyeyim dha cok bizimkine ama 2 aylıgız daha merak ettim 😊 nasıl zor gecicek ki ates olurmu ki çok sükür 2 aylık asıdan cok korkuyordum bisey olmadı Allahın izniyle
Deniz-annesi Bende burda beklimmm daha 4 aylık aşımızı olucaz ama 6 aylıktan çok korkuyorum 4 de zor diyorlarrrr
Dadam Deniz-annesi 4. Ay aşısı verem aşısı hariç 2.ayfa yapılan aşıların 2.dozları canım bizim 2 de de olmamıştı 4 te de olmadı ama 6.ay aşısı biraz önce gördüğüm Bi post tan sonra beni çok korkuttu 😔
Deletedmom238 Mlk33 benim kızım da diğer aşıları hiç bilmedi ama 6 ay aşısında baya huysuz oldu üç gün boyunca baya mızmızdı
Zeyzeyyyy86 Dadam ya sorma benide korkuttu postun amacını da pek anlayamadım açıkçası bizde 5 ayligiz 4 ay da bingildagimiz kapanmaya baslamisti. Şimdi asi korkusi sardi.
Dadam Zeyzeyyyy86 doktora götürebildin mi bu süreçte. Bi danış istersen canım. Valla biz de 5 aylık olduk rota aşısını bile yapmaya korkuyorum 😢
Yasemin000 Zeyzeyyyy86 herkes kendi yavrusunu düşünür elbette ama ne demek postun amacını anlamadım kadın dua istiyor siz neyden bahsediyorsunuz !!
Hilerrr Zeyzeyyyy86 benimsen sardı camım Ne yapmayı düşünüyorsun Dr. A görtürawk önce ne diycez vala daha üç ay var aşkta ama korkuyorum bıngıldak bizimse kapanmaya başladı
Mlk33 Zeyzeyyyy86 canım o postu anladığım kadarıyla ilk günlerde organ yetmezligi falan varmş herhalde bünyesi zayıf düştü herhalde
GramPozitifBakteri Mlk33 belli olmuyor menenjit hariç hiçbir aşıda ateş vs yaşamadık biz 6.ay aşısı da çok rahat geçti bebeğe bağlı ☺️