Deletedmom265 prenses3509 ya günlerdir iyi haber bekliyorduk 😭😭😭 offfffff Yüreğimizi yaktın Eymen bebek Allah ailesine sabır versin 😭😭😭😭😭😭😭😭 canım yavrum 😥😥😥😥
Drydnz12 prenses3509 allah rahmet eylesin ailesine sabır versin. O yavrumuz şimdi gerçek dünyada annesini babasını abisini bekliyor. Gittiği yer en güzel yerdir.
Hilaliahmer prenses3509 günlerdir kalbim ağzımda güzel bir haber bekliyordum. Allah sevgisi kadar sabrını da versin. Çok üzgünüm çok 😔
NehirimIkram prenses3509 yapmayın 😭 Allahım annesine babasına sabır ecir dayanma gücü versin oy benim küçücük kuzumm 😭
Melie İnanamıyorum Allahım ailesine sabır versin o ladar üzgünüm ki şuan ne yazacağımı şaşırdım iyi oldu mu diye girip girip bakıyodum bu haber kahretti şuan beni,
belizberil3009 prenses3509 tüylerim diken diken oldu, çok kötüyüm.. Allahım dayanma gücü ver annesine , ailesine, hepimize 🥺 melek mi oldu inanamıyorum.
bir_pasa_annesi Ay allahım ya tüylerim diken diken oldu rabbim annesine babasına sabır versin Eymen paşaya inanmıştık uyanıp annesini sevinçten aglatacaktı bu sekilde değil😥😥rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
1yenianne Allahım annesine babasına sabır versin çok üzüldüm ben böyle darmadağın olduysam ah anneciğini düşünemiyorum
Nursan Günlerdir eşime anlatıp onunla beraber acaba durumu nasıl diyip girip girip bakıyorum şu an ikimizde çok kötü olduk🥺eğer biz böyle olduysak onun anne babası nasıl olmuştur. Çok çok kötü oldum Allahım sabır versin ne diyecem bilmiyorum 😔
eralp Egeymen oğlununuzun durumunda bir değişiklik var mı aklımdan bir an çıkmıyor umarım güzel haberlerini alırız