miroos Egeymen canim benim rabbim bir an once sifasini verir insallah bol bol dua edicem bir an once kavuşursun insallah ogluna rabbim kimler dua ediyorsa hepsinin dualarini kabul eylesin insallah
Bnubrs Egeymen ahh yavrum ahh guzel cocugum rabbim seni annene ,babana bagislasin🙏🏻🙏🏻rabbim şafi ismiyle sifaların en buyugunu versin 🙏🏻🙏🏻😞😞
fk3458 Egeymen Oy güzel kuzummmm Rabbim sen tez zamanda Eymen Paşaya şifa ver İNŞALLAH. . İnşallah hemen iyileşir. İçim cız etti okurken gözlerim doldu. Allah’ım nolur çocuklar hasta olmasın. 😢😢😢🤲🤲🤲 YÜCE ALLAH ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH 🤲
Elaalya Egeymen allahım şifa versin tez zamanda dua ediyorum size güzel Anne. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.
Birmartannesi Allahım kimseye evlat acısı yasatmasin inşallah,geçmiş olsun,, güzel haberlerinizi bekliyoruz
nicu Egeymen rabbim yar ve yardımcısı olsun minicik bedeni büyük mücadele veriyor. Yanına kokunuzun sindiği bi mendili koyun. Biz yenidoğan yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren prematüre bebeklere yapıyoduk ve olumlu şeylere sebeb oluyodu bunu gözlemledik. Birde bebeğinizin şifası için adak kestirin rabbim belki kabul buyurur şifasına vesile olur. Oğlumun hastalığını öğrendiğimde yaptığım en doğru şeydi kurban kestirmek. Çok şükür rabbim emanetini bana bağışladı belki sizede iyi gelir🌺
sedaykn duruliyasmom Dalmaları nasıl acaba. Bizim de 6. Aydan sonra başladı hiç nöbet gibi düşünmemiştim bunu okuyana kadar. Mesela yemek yerken gözleri dalıyor ama elimi falan gözünün önünden geçirince bakıyor
Masall_dyg Egeymen Allah yardimciniz olsun Allahin izniyle sag salim cikarsiniz insallah hastaneden 🤲🏻🤲🏻
Snmela Egeymen allahım yardımcı olsun sanada bebeğinde çok zor şifa bekleyen herkese yardımcı olsun mutlu haberlerını bekliyoruz
Tugbayigit Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim size güç kuvvet versin. Eymen paşa güçlü bir bebek uyanacak annesinin kokusuyla kollarında mışıl mışıl uyuyacak ben inanıyorum. Dualarımdasınız Rabbim Şafi ismiyle şifa versin hem eymen paşaya hemde hasta olan tüm cocuklarımıza Rabbim size bağışlasın inşallah.
Gnlhrst Egeymen rabbim evladını sana bağışlasın inşallah allahım şifasını versin yavrunu senden ayırmasın , çok kötü oldum okurken allahım sana sabır versin 😢
Zum1- Egeymen dualarimiz seninle güzel anne her sey gececek düzelecek insallah iyi haberlerini bekliyoruz 🙏