Gizemert Egeymen rabbim yar ve yardımcınız olsun tez zamanda acil şifalar versin allahım. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dualar sizinle olsun 🤲🤲
Fatmae Egeymen amin çok üzgünüm rabbim şifa versin dua edin kuran okuyun inşallah sağ Salim çıkarsınız
Egeymen Maalesef kızlar haberler pek iyi değil 😔 henüz hiçbir ışık refleksi olmadığı gibi ağrılı uyaran yanıtı da yine gitmiş 😔 haftaiçi emar çekilecekmiş ama şuan için beyinden gelen hiçbir yanıt yok 😔 dua etmeye devam rabbim duy sesimizi evladımı bana bağışla Allahım benim ömrümden al onun ömrüne koy 😔
Elaalya Egeymen allahım şifa versin tez zamanda dua ediyorum size güzel Anne. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.
nicu Egeymen rabbim yar ve yardımcısı olsun minicik bedeni büyük mücadele veriyor. Yanına kokunuzun sindiği bi mendili koyun. Biz yenidoğan yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren prematüre bebeklere yapıyoduk ve olumlu şeylere sebeb oluyodu bunu gözlemledik. Birde bebeğinizin şifası için adak kestirin rabbim belki kabul buyurur şifasına vesile olur. Oğlumun hastalığını öğrendiğimde yaptığım en doğru şeydi kurban kestirmek. Çok şükür rabbim emanetini bana bağışladı belki sizede iyi gelir🌺
Zum1- Egeymen dualarimiz seninle güzel anne her sey gececek düzelecek insallah iyi haberlerini bekliyoruz 🙏
Eymentuba Egeymen çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrınuz inşaAllah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur. Dualarımız sizinle. Benimde Eymen nim var 1yaşına giricek Allah tüm evlatlarımızı korusun🙏
miroos Egeymen canim benim rabbim bir an once sifasini verir insallah bol bol dua edicem bir an once kavuşursun insallah ogluna rabbim kimler dua ediyorsa hepsinin dualarini kabul eylesin insallah
Bnubrs Egeymen ahh yavrum ahh guzel cocugum rabbim seni annene ,babana bagislasin🙏🏻🙏🏻rabbim şafi ismiyle sifaların en buyugunu versin 🙏🏻🙏🏻😞😞
fk3458 Egeymen Oy güzel kuzummmm Rabbim sen tez zamanda Eymen Paşaya şifa ver İNŞALLAH. . İnşallah hemen iyileşir. İçim cız etti okurken gözlerim doldu. Allah’ım nolur çocuklar hasta olmasın. 😢😢😢🤲🤲🤲 YÜCE ALLAH ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH 🤲
Birmartannesi Allahım kimseye evlat acısı yasatmasin inşallah,geçmiş olsun,, güzel haberlerinizi bekliyoruz