Dragonannesi Egeymen bebekler çok güçlü hepsi geçecek inşallah buraya yazacaksınız girip girip posta bakıyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruz geçti deyin evimize geldik her şey yolunda deyin bir de birlikte fotoğrafınızı atın. Allahım nolur 🙏🙏
Ozlemm35 Egeymen Yaaa çok sevindim 😭 vallaha inan çok.dua ettim.sana ağlayarak…Allah im bir an.once kavuştursun yavrunu sana…Mutluluk gözyaşların olsun…🍀🙏🏻🙏🏻♥️
Bgrynkuras Merhaba gerçekten çok üzülerek gözlerim dolarak okudum yazınızı rabbim yardımcısı yardımcınız olsun.Hissettiklerinizi tahmin bile edemeyiz o korkuyu Rabbim masum yavrunuzu size bağışlasın eskisi gibi sağlıkla inşallah. Ben karnımdayken kaybetme tehlikesi yaşamıştım o bile çok derinden sarsmıştı şuan hayal bile edemiyorum. Masum meleklerimiz onlar Allahım eksikliklerini göstermesin.
Minikaslann Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah şu an durumu iyidir 😢
Hayallerhayatolsa Egeymen sen güçlü ve bilinçli bir annesin inşallah eymenimiz gözlerini açacak güzel haberlerini bekliyorum canım Allahtan Ümit kesilmez
Egeymen Hayallerhayatolsa henüz hiç kimseye bir şey olmadı, şikayetçi olmadık, tabi henüz… önce evladımızı Allahın izniyle sağ salim kucağımıza alalım daha sonra tüm sorumlulardan şikayetçi olacağız ki başka anneler ve en önemlisi yavrucaklar bu acıyı yaşamasın 🙏
Polio Hayallerhayatolsa doktorların bir suçu olduğunu sanmıyorum. Asiyi yapmak zorundalar sonuçta. Komplikasyon her şeyde gelişebilir.
Mom567 Egeymen nerde oturuyorsunuz acaba bize öyle aşı hiç demediler Allahım yardımcınız olsun şuan bir gelişme var mı
Egeymen Mom567 İzmir Bergamada yaşıyorum, bugün Bi gelişme oldu üste yazmıştım zaten Allah hepinizden razı olsun dualarımız işe yaradı bugün ağrılı uyarana zayıf da olsa yanıt vermiş inşallah ışık refleksi de gelecek ve uyanacak bebeğim 🙏
Zeyno111 Egeymen Ah kalbim ağzımda bakıyordum sürekli çok çok sevindim Rabbim daha nice güzel haberleri buraya yazmayı nasip etsin inşallah Eymen paşa çabucak gelsin annesinin göğsüne 🤲🏻😍
Esracm Egeymen canim agzim.acik okudum resmen. O asinin tarihi mi gecmis nasil boyle etki edebilir yada kana mi karismis.cok ama coo gecmis olsun
Balpamuk Egeymen Rabbim tez zamanda evladıni sağ salim hastaneden çıkmayı nasip etsin evladını sana bağışlasın insallah Hayırlısı ile güzel günler görün insallah 🤲🤲🤲
Tugce1634 Allah evladınızı sizlere bağışlasın,yavrunuzun uyandığı haberini de yazmanız nasip olsun inşallah.kıyamam kuzuya,Allah şifa versin.