Humakus19 Arkadaşım bilimle, dini karıştırma. Herkesin dini, dini değerleri, günahı sevabı Allahla kendi arasındadır. Bunun bilincine varın bana saçma sapan konuşarak ikna etmeye çalışmayın.
İkincisi, ben aşıların zararı kadar yararınıda okudum. Sorgulamayan, araştırmayan bir insan değilim. Bugün dört gözle cobid19 aşısı bekliyoruz hepimiz neden? Vücuda mikrobu tanıtıp bağışıklık yaratmak için.
Sen topraktan ilaçsız hormonsuz ekip yiyorsan, aynı şekil ineğin tavuğunda aynı hormonsuz şeylerle besleniyor, tertemiz hava soluyorsan, tertemiz su buluyorsan yaptırma zaten. Ama bunları bulamıyor, organik yaşamdan çok uzaklaşmışken o haram bu bilmem ne derseniz ileri gidemeyiz. Dinini kendinle yaşa kimseye söyleme. çocuk felci gibi riskli tüm aşılardan milyonlar öldü. Aşıyla engellenen bir salgın. Evet korkuyorum yinede yaptıracağım. Çünkü kızamık da çok riskli bir hastalık. Ben aşı olarak böyle atlattım. Olmasaydım kalıcı hasar bırakabilirdi. Rabbimiz biz ebağışladıysa ağrı kesici de içmeyeceksin, ameliyatları da reddedip otla motla geçireceksin. Saçma sapan konuşmayın artık.