AhmetTugce Egeymen Allah şifa versin evladınızı size bağışlasın bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah
Mrs_Sunshine Egeymen Allahım Sen eymen kulunu annesine babasına bağışla onların kucağını boş bırakma sağ salim evine dönmesini nasip et yarabbimmm AMIINNNNN❤❤❤
Ereneren Egeymen Rabbım şifalar versin, çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte kucağına kavuştursun
Deletedmom727207 Egeymen Rabb’im yavrunuzu size bağışlasın tez vakitte iyi haberlerini alın inşAllah 🙏🙏🙏
Prensannesi17 Egeymen allahım kimseyi benide dahil evlatla sınamasın inan suan aglıyorum okdr zor olur ki biliyorum tırnagını kesmeye kıyamayıyorum rabbim şifa versin inşallah bi an önce düzelir inşallah🙏😢
Umayyyy Egeymen Allah acil şifalar versin minik meleğe 🙏 çok özür dileyerek sorucam 6 aylık aşısından sonra mı oldu ?
Irem22 Egeymen Allahım tüm kalbim sesleniyorum bu annenin duasını sesini duy. Yavrusunu ona bağışla. Allahım yardımcın olsun biran önce şifasını bulur inş. Eminim iyi olucak
Nisarabia27 Pamuk_seker ayy canım benim ya tühh malesef hepimiz yapabiliyoruz böyle şeyleri bebeklerde maşallah algıları çok açık oluyor hemen fark ediyorlar değişik bişeyi çok geçmiş olsun çabucak toparlanır inşallah neresi yandı ellerimi kuzum
Pamuk_seker Nisarabia27 omuzdan gobege dogru burasi yanik tedavi.merkezi olduğu icin sürekli ilgilenmek icin yatirdilar pazartesi deri nakli olucak bazi bölgelerine sonrada inşallah iglesecek cumaya evime geçerim insallah
GamzeKeser Egeymen yavrumuz nasıl oldu kurban oldugum Allahım tüm kalbimle dua ediyorum inşallah sağ salim o hastaneden cıkmanızı sağlar bizide haberdar et lütfen
gulahmedoglu_ Egeymen Rabbim acıl şifalar versin inşallah tez zamanda kavuştursun anne babasına Amin🤲🏻😥
Ardenege Egeymen umarım en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz ben inanıyorum kavuşacağınıza.dualarımız sizinle
Htlpyrk Egeymen cok uzuldum coook. Oglumda gecen hafta ateslendi 4 gun hic uyumadim. Simdi namazimi kilip Eymen icin tum kalbimle dua edecegim. Allahin izniyle guzel haberlerinizi alacagiz ben inaniyorum.
sukran35 Egeymen Çok büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşaAllah 🤲🏻 Allahın izniyle bir an önce sağlığına kavuşur , tez zamanda iyileşir inşaAllah(Amin) 🤲🏻 😪😪
Zeynonunannesiiiii Egeymen Rabbim yasin i şerifte künfe yekün buyuruyor.. Ol derse olur.. Mucizeleri sonsuz olan Rabbim inşallah sağ salim bebeğinizi size bağışlar. Amin.
Efekuzeyy Egeymen dua edicem inşallah tez zamanda şifa versin yavrunuza Allahım kucağınıza alın kuzunuzu
Mutluluk01 Egeymen ay okurken içim parçalandı Rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallah size bağışlasın