Egeymen Guloo o da var, zamanında doğru müdahale yapılmamış, domino taşı gibi yıkıldı hepsi… Allah razı olsun kardeşim
TutuKelesh Egeymen ayyy ağladım yaa. Çook geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Güçlü olun. İnşaAllah beklediğin tepki gelecek. Allah büyüktür. Haberlerini bekliyorum. Ara sıra post aç durumunu bildir. İyi olacak her şey 😢 Allah hiç bir anneyi evladıyla sınamasın
Mom8 Egeymen geçmiş olsun. Allah size de yavrunuza da güç versin. Sağ salim atlatın inşallah bu süreci. Çok üzüldüm gerçekten. Acil şifalar diliyorum Aşı sonrası oldu demişsiniz alerjisi mi vardı acaba? Neden olur ki böyle bir şey
Egeymen Mom8 daha önce de aşı oldu hiç ateşi bile çıkmamıştı, ama aşının prospektüsünü istedik içinde çok ender görülen yan etkilerinde 1 milyonda bin ihtimal şoka girmesine neden olabileceği yazıyor
My1905 Egeymen rabbim yardımcınız olsun canım Şafi ismiyle şifasını versin rabbim biran önce güzel haberler alırsın inşallah dualarımız küçük Eymen ve sizinle 🤲🏻😔
Miracimmm Egeymen Rabbim küçük yavruyu oğlunu sana bağışlasın inşallah okurken çok kötü oldum rabbim kimseye evlat acısı vermesin evladıyla sınamasın inşallah Rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah hemen sağlığına kavuşup yanına gelsin 🤲🤲😔😔
MuhammedAmine Egeymen Aman yarabbim kanım dondu Rabbim size sabır versin . Rabbim evladınıza acil şifalar versin size bağışlasın , Rabbim acısını göstermesin İnşAllah . Neden böyle olmuş yavrum 😭
Egeymen MuhammedAmine amin inşallah 🙏 aşının ender görülen yan etkilerinden biriymiş şoka girmiş ona da zamanında doğru müdahale edilmediği için çoklu organ yetmezliğine sebep olmuş Bi anda her şey altüst oldu yani
Egeymen Miracimmm ana kaynağı aşı evet, e sonrasında da zamanında ve doğru müdahale olmayınca tablo iyice ağırlaştı
Fatosssmomm Egeymen gözyaşlarım aktı 😔nasıl büyük bir sınav inanıyorum ki hepsi geçecek Eymen eskisinden daha sağlıklı olacak ALLAH şifa versin🙏🏻