Yasminadem Egeymen dualarım seninle güzel anne 🙏🙏🙏 okurken ağladım Rabbim hepimizin evladını korusun…
Saribidik Egeymen Allah şifa versin Eymen bebeğimize, Allah sizin de yar ve yardımcınız olsun inşallah canım. Dua ederim inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınızda alın gelin evinize😘
Tulinturker Egeymen Allahım yardımcınız olsun inşallah. En yakın zamanda iyileşir inşallah 🤲🏻 cok üzüldüm. Burdan durumunu yazın tekrardan. Takip ediyorum bu akışı. 😔
Ftmvrs13 Egeymen okurken kalbim duracaktı yemin ederim allahım nolur biran önce şifa versin yavrunuza kıyamam ben ona ya ağlıyacam valla şimdi sağsalim kavuşun inşallah
Symsznn Canım benim çok çok geçmiş olsun beynimden vurulmuşa döndüm benimde 6 aylık oğlum var Rabbim size bağışlasın inşaallah hemencicik iyileşsin minik kuzu
Mlk33 Egeymen canım mama mı anne sütü mü veriyorsun anladığım kadarıyla daha önceki aşılarında ateş huysuzluk vs olmadı demi aşıdan kaç gün sonra böyle oldu canım canım k bakma bu durumda soru soruyorum ama 1 hafta sonra da bizim 6.ay aşımız var tedirgin oldum biraz
Egeymen Mlk33 sadece anne sütü alıyordu hiç mama kullanmanıza gerek kalmamıştı, hiçbir aşısında ateş huysuzluk VS olmadı ve aşıdan 24 saat sonra oldu bu nöbet şok geçirme olayı 8inde aşı oldu 9unda hastanelik oldu
Wish Egeymen Allah şifa versin miniğinize, umarım sadece kötü bir anı olarak kalır ve siz bebeğinizle mutlu mesut uzun yıllar yaşarsınız
aysenurkerem Egeymen ismen bende hatırlayamadım ondan sordum 🥺🥺 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Rabbim size bağışlasın yavrunuzu
Poyraznisam Oyyyyy Allahıım evlatla sınama kurban oldugum Rabbim şifa versin tez zamanda saglıkla kucagınıza alın inşallah tüm bunların sebebi aşımıymış
Sumeyye-buglem Egeymen çok üzüldüm inşallah bir an önce yanıt verir iyi düşünelim iyi olsun rabbim size bağışlasin
Kereminannesi09 Egeymen cok.üzüldum Rabbim size bagislasin acil sifalar versin insallah umudunuzu kaybetmeyin bebeginiz hisseder annesi olarak guclu olun cok zordur eminim evlat baska biseye benzemez bebeginz icin guclu olunki iyisletiginde sizi oyle gorsun allah kavustursun insallah
Zeynebsmom Sevda6767 peki Allah korusun yaptırmadığımız aşıların hastalık durumunda ne yapacağız o ihtimal beni arada bırakıyor
PembePelikan Egeymen ahhh canımmm benim kalbim acıyarak okudum sonuna kadar 😔 Rabbim tez zamanda şifa versin sizede beklediğiniz mutlu haberi versin inşallah 🤲🏻 Bende İzmir’deyim Behçet uz bize yakın. bir ihtiyacınız bir isteğiniz olursa lütfen söylemekten çekinmeyin. Yalnız değilsiniz hemen bir koşu gelirim.