Zeynebsmom Egeymen Rabbim şifa versin kuzunuza ben inanıyorum iyi olacak Allahın izniyle zaten aksi hiçbir şey düşünmeyin…
BalyanakAlpTuna Egeymen Allahım minik kuzuya sifalar yagdirsin insallah guc kuvvet versin size bagislasin . Inşallah enn tez zamanda kavuştursun sizide yavrunuzla hislerinizi kalbimde hissettim .siz bebeginiz için güçlü olun ve iyileşeceğini düşünün inanın dua edin Rabbim büyük 👐
HungryWolf Egeymen Ay oylemiymis.. Insallah sag saglim alin kucaginiza hayirlisiyla sonrasi hallolur dediginiz gibi butun sikayetleri yapin. Dualarim sizinle 💛
Kk39 Egeymen allahım.acil şifalar versin minik yavrunuzu size bağışlasin inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşun
Hazal89 Egeymen rabbim yar ve yardımcısınız olsun inşallah sağlığına kavuşur allahım sabır versin sizlere
Nisarabia27 Egeymen ayyy kuzum benim ya rabbim şafi ismiyle şifa versin bebeğine çok üzüldüm 😔 sanada sabır versin inşallah bir an önce iyileşirde rabbim yeniden sana onu hediye eder 🤲🏻
Gezginanne Çok çok geçmiş olsun. Allah şifa ismiyle acilen şifa versin inşallah. Dualarım sizinle, umudunuzu gücünüzü yitirmeyin 🥺 En en kısa zamanda toparlar ve daha güzel günlere dönersiniz inşallah
Cnmnici Egeymen Allah yardımcın olsun rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah kilosu boyu vs nasıldı yani bıngıldak için Dr a hiç gittiniz mi 😣
Bezelyeveannesi Egeymen Rabbim tez vakitte size bagislasin insallah safi ismi hurmetine sifasini versin
Mlk33 Egeymen canım ne testi yaptırılması gerekiyor önden bi hastalık falan varmı diye mi bizimde haftaya var 6. Ay aşısı
Egeymen Mlk33 normal doktor kontrolü ve rutin kültür testlerinin yapılması yeterliymiş ön kontrol amaçlı
YABANGULUM Egeymen çok çok geçmiş olsun, boğazım düğümlendi okurken. İnşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız.Dua edicim bebeğinize .
CMAE Allahım kendi şifasından versin acınızı içimde hissettim mucizesini yaşatsın ve sizi kavuştursun
nyac Arkadaşlar sadaka bağışı yapalım eymen için herkes gönlünden ne koparsa istediği yere onun niyetine versin..bu sadakalarla 3.kattan düşen bir bebek hayata döndü 3-5 demeyelim onun niyetine verelim Rabbim yavruya şifa versin içim parçalandı gözümün önüne geldi o hali birden 😢
Nagihanfatih Egeymen allahin safi isminin hürmetine sifasini versin insallah. Anne babasina bagislasin Allahın ınsallah. Dualarimdasiniz artik😔