Drydnz12 prenses3509 biraz açıklarmısın lütfen durumu canım bizde çok merak ediyoruz hiç aklımızdan çıkmıyor. Ne zaman oldu? Ne oldu? Ve şu an neler oluyor? İnsanın inanası gelmiyor içim parçalandı.
prenses3509 Drydnz12 bugün öğlen saatlerinde vefat etmiş maalesef😔 annesi perişan durumda biz bile ne hale geldik evlat sonucta rabbim kimseye buacıyı yaşatmasın cok cok zor eymenimiz melek oldu
Melegimsin Ben inanamiyorum ya icim yandi annesimi aciklama yapti kim nerden biliyor vefat ettigini😓😓😓😓
Drydnz12 Melegimsin buradan bir arkadaş annesiyle görüşmüş öyle öğrenmiş vefat ettiğini. Henüz daha fazla bi Bilgi gelmedi 😔
Melegimsin Allahim ben bu hale geldiysem kim bilir ailesi ne durumda yarabbim sen kimseye evlat acisi gosterme yanlis doktor hemsireleri karsimiza cikarma yarabbim belki ilk mudahale dogru yapilsaydi simdi hayattaydi eymen allahim rahmet eylesin küçücük bedenine kurban olduğum
Sirac051118 bir_pasa_annesi nasıl ya postta gördüm de inanamadım yinede soruyum demistim siz nerden öğrendiniz
Melegimsin Sirac051118 annesiyle bi arkadasi konusmus arkadasi soyledi bizede hatta saka mi dedik boyle bişeyin sakasimi olur dedi
Sirac051118 Melegimsin ya inanamıyorum çok kötü oldum Allah’ım annesine sabır versin dayanma gücü versin çok zor çok gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum o kadar savaştı yavrum dayanamadı kurban olsunlar buna sebep olan kişiler Allah onları bildiği gibi yapsın
Melegimsin Sirac051118 amin insallah valla cikmiyorum burdan annesi bisey yazar diye yalanlar diye ama minik vucudu cok direndi allahim bizim bebeklerimizi yanlis doktor ve hemsirelere rastlatmasin insallah ilk mudale dogru olsaydi hayattaydi belkide eymen
Sirac051118 Melegimsin amin canım inşallah aynen çok haklısınız o doktorları varya Allah çıkarır ama yanlarına kalmaz ne diye doktor olmuşlar ya anlamıyorum belki doğru değildir ya keşke yazsa annesi yaşıyo diye inanasım gelmiyo çünkü
1prensannesi_ Melegimsin canım yalanlayacak bi durum yok bence zaten annesi sürekli yazıyordu posta durumun kritikligini dayanamamış yavrum hz allah yanına istemiş melek oldu gitti 😭😭😭😭😢😢😢😢😢
Cisem_25 Hala içimde bir umut annesi çıkıp “bu yalanı kim uydurdu, yok öyle bir şey” diyecek diye. Bedenim kaskatı oldu resmen, nefesim daraldı. Rabbim yardım etsin ailesine.
Sirac051118 prenses3509 ya hala inanamıyorum nolur şaka olsun doğru olmasın diyorum annesi ne haldedir şimdi Allah’ım sabir versin çok zor dayanma gücü versin