Sirac051118 Egeymen çok sevindim geceyi atlattıgına hadi inşallah şimdi de daha güzel haberler ver bize
yamantuba1234 Egeymen allahimiza çok şükür dualarla kalın inşallah rabbim yardım edicek inşallah bu imtihanı da atlatirsiniz inşallah siz inancınızi dua etmeyi bian olsun bırakmayın
DefneAyla Egeymen nasil ne dediler akşamdan beri merak ettim insAllah güzel şeyler demişlerdir Dr lar yavrunuzu kucaginiza alırsınız insAllah
Sevgilimmm Egeymen haber alınca yazın muhakkak..rabbim güzel haberlerle karşılaştırsın bayram sevinci yaşatsın size
Egeymen Az önce yine bilgi almaya çıktık, durumunda Bi değişiklik yok kritik süreç devam ediyor, diyaliz ve kalp destekleyici ilaçlara devam ediliyor dediler Allahım evladıma güç kuvvet versin inşallah, savaşmaya mücadele etmeye devam ediyor 🙏
meftun1anne Egeymen Rabbim onun yardımcısı olsun ve ona savaşma gücü versin inşallah çok dua ediyoruz Rabbim tez zamanda size sağlıkla kavuştursun Eymeninizi❤
Deletedmom350 Egeymen uzun zamandır takip ediyorum durumunuzu ama bir türlü yazmaya elim gitmiyordu… çok zor bu yaşadığınız. Allah’ım önce Eymen’e sonra da sizlere güç kuvvet versin. buradaki her anne gibi ben de biliyorum ki güzel günlere kavuşacaksınız. tüm dualarım sizinle. gönlünüzü ferah tutun, koşuş eğleneceğiniz günleri düşünün. siz güçlü durun ki oğlunuz da sizden güç alıp iyileşmek için dirensin ❤
Sirac051118 Egeymen çok az kaldı inanıyorum uyanacak eymen ettiğimiz dualar kabul olacak güzel haberler duyacağız inşallah
Halime-gcgel Egeymen hiç aklımdan çıkmıyorsun dualarımdasın güzel yürekli anne RABBİM evladına şifa versin inşallah
serapbozan Egeymen Allahın izniyle başarıcak geceden beri dua ediyorum Allahım sağlığına kavuştursun hayırlısıyla
Balanne_ Egeymen herşey çok güzel olacak hepimiz inanıyoruz buna 🙏 rabbim şifasını vericek insallah evinize beraber geçiceksiniz tüm dualarımız eymenle🙏