bir_pasa_annesi Egeymen rabbim hayırlı haber alma nasip etsin inşallah ben inanıyorum Eymen paşa uyanacak annesini sevindirecek
Deniziincani Egeymen Eymen bebegin güçlü annesi ben inanıyorum ki eymende sizin gibi çok güçlü we hepsi geçecek sadece dua edin. Eğer anneler dua ettiğinde ewlatlarni cewreleyen zırhı gorselerdi duayı asla birakmazlardi. Hz. Muhammed (s.a.v)
Deniziincani Bizimde bugn 6. Ay asimizi yaptrmamz gerekiyor persmbeden ertelyorm we çok korkuyorum Rabbim cümlenin ewladni bağışlasın 😔
Goksel Deniziincani valla bende aşıdan 4 gün önce okudum korka korka gidip yaptırdım. Biraz atesi çıktı ilk defa bu aşıda , sabahlara kadar nöbet tuttum :(
Iremkocer Yrnasl rabbim tez günde bebeğini sağlıkla kucağına alıp tekrar sarılıp koklamanı nasip etsin 😢 dualarım minik yavrunla 🙏
Halime-gcgel Egeymen saat başı bu posta girip sizden bi haber varmı diye bakıyorum üzüntünüzü paylaşıyorum güzel anne hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Egeymen Poyraznisam emar yine ertelenmiş çarşamba çekilecekmiş arıza devam ediyormuş, onun dışında bir gelişme yok maalesef durumu stabil
Orgucuanne Egeymen bir hastanede bu kadar uzun süre nasıl yapılmaz önemli bir cihaz.. belki de ona göre tespit edilecek bir sıkıntı için erken başlanmış olunacakti tedaviye. .
Emineyunus_Kurt Egeymen allah yardimcin olsun canim rabbim ogluna bol bol sifa versin ins tez zamnda iylesir eskiye doner ❣🤲🤲
Emineyunus_Kurt Egeymen bide bu kadar emari beklemekte erken tesis icin gec kalinmis olmazmi canim baska dha iyi bi hastneye nakil olamazmisiniz
Egeymen Orgucuanne valla ben de öyle düşünüyorum yani olası Bi müdahale gereken durum varsa gecikiliyo ama durumunda Bi aciliyet görmüyorlar herhalde acil emar gerekenleri başka yere ambulansla götürüp çektiriyorlarmış eymenin aciliyeti yok demek ki 🤷♀️