Egeymen ZehrAsk henüz Bi gelişme yok biz de yaşamaya ayakta durmaya çalışıyoruz işte, şu an yine bebeğimi görmeye gidiyoruz inşallah hayırlı haberler alırız 🙏 Eceannee
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Egeymen İnşallah iyi haberler alırsınız.. Kalbim duam aklım sizinle 🙏🏻🙏🏻
bir_pasa_annesi Egeymen cnm haberdar et bizi bekliyoruz hayırlı haberlerini Eymen paşa uyanıp bizi sevincten aglatacak inşallah 🙏
Derinminakolay Egeymen allahım yardımcın olsun tez zamanda kavuşursunuz insallah allah kimseyi evladıyla sınamasın 🙏🏻
Zeyno111 Egeymen Hayırlı haberlerle gelin inşallah çok güçlü paşamız annesinin sesini duyacak dualarımızla uyanacak bir an önce 🤲🏻
Egeymen Şimdi ayrıldık hastaneden, maalesef bugün de Bi gelişme yok herhangi bir refleks veya yanıt yok 😔 beklemeye ve dua etmeye devam ediyoruz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Egeymen Çok geçmiş olsun, ben eminim uyanacak. Koşup oynayacak biraz daha duaya ihtiyacı var 🙏🏻 Doktorlar ne diyor acaba?
Deletedmom94 Egeymen allahım şifa versin yavrunuza sizlerede sabır versin.. iyi haberlerinizi bekliyorum her gün girip bakıyorum dua ediyorum
mikkonunannesi- Egeymen bizde dua ediyoruz Rabbim sağlıkla eve dönmeyi nasip etaşn güzel haberler alın
Egeymen AyPerisiVeGokPrensininAnnesi şuan için yapabileceğimiz her şeyi yaptık gerisi Eymen’de diyorlar ne zaman uyanırsa bakalım 😔
rukiyedeniz27 Egeymen Allahım onu size bağışlasın inşallah 😔Şafi ismiyle şifa versin evine geri dönsün Allahım hiçbir anneyi evlat acısıyla sınamasın çok zor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Egeymen Ah kuzum tez vakitte uyanıcak inşallah annesi 🙏🏻🙏🏻 Ben inanıyorum sende inan. Dualarımdasın daima yavrun koynuna sağ salim geri dönsün ♥️
bisadekahve Egeymen her fırsatta bakıyorum sizden gelecek haberi bekliyorum. Eymen hepimizin dualarında ve hepimiz iyileşeğine inanıyoruz 💙
Yigitahmedim Egeymen bir gelişme var mı canım dua ediyorum Rabbim inşallah tez zamanda evladini sağlıkla sana bağışlasın 🤲
yakupcan Egeymen amin. Allah şifalar versin. Allah gönlünüze ferahlıklar versin. Inşallah bugünler geçee yavrunuzu sağlıkla alırsınız kucağınıza
keremrvm Allah safi ismiyle sifa versin size bagislasin acisini gostermesin insallah bi gelisme var mi?