Egeymen sevgi91 estağfurullah, en doğrusu her aşıdan önce muhakkak doktor muayenesi ve kan testleri yapılmalı en ufak Bi şüphe durumunda aşı ertelenmeli, kimseye yaptırmayın demem elbette onların sağlığı için yaptırıyoruz ama kimse de böyle Bi tabloyla karşı karşıya kalmasın
Egeymen percem ahh kuzumm, inşallah siz de Bi an önce kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏 Allah razı olsun
Egeymen prenses3509 Allah razı olsun inşallah geçer bu günler hiç hatırlamamak üzere 🙏 yanına haftaiçi 2 3 dk giriyorum ve hiç ağlamıyorum hep pozitif Bi şekilde konuşuyorum umarım hissediyordur
prenses3509 Egeymen hissetmezmi hiç algıları cok acık onların .bebeğinizin ne kadar güçlü olduğundan bu savaştan galip cıkacagınızdan bahsedin hep inanın hissediyorlar. Rabbim tez zamanda çıkmayı nasp etsin inşallah
prenses3509 Egeymen bende izmirdeyım birşeye ihtiyacınız olursa lütfen yazın ergun derya erçetin ekleyebilirsiniz instagramdan numaramı verırım size oradan. Elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım size.
Egeymen _yaseminturann Allah razı olsun kuzum inşallah hiçbir şey olmaz bebeğine 🙏 ben de ilk oğlumda prematüre doğduğu için 56 gün küvez yolu bekledim ama bu kadar koymadı çünkü daha kucağıma hiç almamıştım tabii evladım için o zaman da üzüldüm ama bu kadar derinden sarsılmamıştım çünkü biliyordum ki büyümesini haftasını tamamlanmasını bekliyordum ama şimdi 6 buçuk aylık huyunu suyunu bildiğim sapasağlam bebeğimin Bi anda kollarımdan gitmesi…
_yaseminturann Egeymen ah kuzum ah gercektem esime de anlattım çok üzüldü inşAllah her sey yoluna girer dua ediyoruz size🤲🏻🧡Haber ver bizlere de olur mu🌸
Tosbikgiller19 Egeymen Şu yazdığınız sözlere o kadar katılıyorum kii. Anca başına gelen anlar. Benimde bebeğim erken doğdu 1.400 ve 21 gün kövözde kaldı ama o kadar koymadı bana dogar dogmaz aldılar zaten biliyodumki gelişimi için gerekliydi ama geldik 10-15 gün yanımda kaldı kokusuna hareketlerine alışmışken kansızlıktan dolayı tekrar kövöze almak zorunda kaldılar vee o zaman çook zoruma gitti. Şimdi ise durumunuza çok üzüldüm. Allah bi an önce şifasını versin inşallah. Size bağışlasın…
CsnmC Egeymen rabbim şifa versin bian önce kollarınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah🙏 Allah kimseyi evladıyla sınamasın
meryemmirasmombuse Egeymen ahhh icim acıdı ciğerim söküldü 10 aylıkken kızamık aşısından 4 gün sonra ateşi bile yokken birden kusmaya başladı bebeğim sabah öğlene dek bekledim sonra hastaneye götürdüm hastanede kan idrar beklerken birden ateşi 40 derece oldu ve havale geçirdi ard arda o gece 3 defa havale geçirdi sebebini bulamadılar ama ben asıdan olduğunu düşündüm sonraki dozda da aynı durum oldu ama sürekli ateş düşürücü verdim belki yine birden ateşi çıkar diye hep kustu filan ama ateşi yükseldi ateş düsürücüyle düşürdüm belki vermeseydim yine aynısı olacaktı icim parçalandı o havaleyi yaşamış bir anne olarak keşke ölseydim de görmeseydim olmasaydı dediğim tek an unutamıyorum silemiyorum hafızamdan Allah yardımcınız olsun inşaAllah hayırla sağlıkla uyanır bebeğiniz iyi olur Rabbim büyüktür benim bebeğimin kalbi 230 atmıştı ölecek sandım doktorlar nöbeti durdurdu ama uyanmamıştı son nöbetinde titredi saatlerce uyanmadı o an ellerimden kaydı gitti gibi hissettim hersey Allah’ın elinde veren O Rabbim yavrunuzu size bağışlasın ne söylesem kifayetsiz kalır çok üzüldümm gerçekten Allah yardımcınız olsun 😔🤲🤲
Egeymen meryemmirasmombuse okurken sizin o anki halinizi o kadar iyi anladım ve hissettim ki rabbim Bi daha yaşatmasın inşallah 🙏 Allah razı olsun
Egeymen sibellllo 6.ay aşıları yapıldı, aşının prospektüsünde çok ender görülen yan etkiler başlığı altında yazıyor 1 milyonda 1000 çocukta septik şoka sebep olur diye, ama tek başına aşı sorunlu değil tabi zamanında doğru müdahale edilse tablo bu kadar kötüleşmeyecekti
duruliyasmom Egeymen Allahım Şafi sıfatıyla şifa versin, tez zamanda size ve sağlığına kavuştursun inşallah. O lanet olasıca 6. ay aşısında ne varsa var! Zaten kimin başına ne geliyorsa o aşı sonrası geliyor. Benim kızım da maalesef bu aşı sonrası Paroxismal tonic upgaze adında epilepsi türü nöbetler geçirdi. Aylarca devam etti. Verilmiş sadakamız varmış ki doktorun en iyisine denk geldik atlattık. Ufak dalmalar kaldı. Umarım siz de bir an evvel atlatırsınız minik savaşçı bu savaşı alnının akı ile yener.
Egeymen duruliyasmom Allah razı olsun inşallah amin size de çok geçmiş olsun inşallah Bi daha yaşamazsınız hiçbir acısını
OgretmenimKukla duruliyasmom Bebeğinize şifa versin Allah. Şimdi nasıl acaba ? Diğer aşılarını yaptırdınız mı ?
sedaykn duruliyasmom Dalmaları nasıl acaba. Bizim de 6. Aydan sonra başladı hiç nöbet gibi düşünmemiştim bunu okuyana kadar. Mesela yemek yerken gözleri dalıyor ama elimi falan gözünün önünden geçirince bakıyor
Qwerty Okurken kanım dondu, Allah hiçbir anneye böyle bir şey yaşatmasın. Çaresiz bırakmasın. Çok çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. En yakın zamanda bir tepki verir Eymen inşallah. Güzel haberlerinizi de bizimle paylaşın lütfen.
meryemmirasmombuse Egeymen amin Rabbim hiç bir anneye yasatmasın inşaAllah sizin yavrunuza da şifa versin Allahım ve tüm bebeklerimize 🤲
elifimmmt Egeymen rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.. Allah önce evladına sağlık sonra sana güç versin inşallah
Zum1- Egeymen allahım eymen bebegimizinde sizlerinde yardımcısı olsun insallah tez vakitte rabbim saglikla birbirinize bağışlasın 🙏
deletedmom247 Egeymen Allah şifa versin😓😓 Çok zor Ama güçlü olmak zorundasın oğlun içinn Allah büyük dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻