galadriel Taze_annee tam bir fiyat performans ürünü mama sandalye minderini aldıktan sonra gayet kullanışlı.
Durusumm Taze_annee devrilme ihtimali var diyenler olmustu ben o yuzden biraz daha fazla verdim 2. El guzel bir model aldm hem sırt kismi yatıyor hem boyu ayarlaniyor hem ayak kismi var hem de katlanıyor
ilknurgoksu Belli bir döneme kadar idare ediyor ama daha sonra oturduğu yere basıp ayağa kalkıyorlar emniyet kemerleri zaten incecik hiçbir işe yaramıyor onu alacağınıza üzerine biraz daha ekleyip iyi birşey alın ben aldığıma çok pişman oldum
ilknurgoksu Monaroka joie mimzy övüyorlar tekrar almadım şuan zaten sandalyede koltukta falan oturuyor idaretenlik alıcaksan 2.el temizleri var
Selcan Taze_annee bende annemlerin evi için yüksek sandalye olsun diye almayı düşünüyorum onu sürekli kullanmicaz siz sürekli kullancaksaniz ona gore araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Birde ayağa kalkiyorlar ittiriyorlar falan diyenler olmuş evimde büyük mama sandalyelesinden var ve bebeğim ayağa kalkıyor onda kendini masaya dayip ittiriyor bu biraz bebekle alakalı yapcak olan bebek hepsinde yapıyor galiba
Ekininannesi46 Taze_annee ben kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim yeterli de geliyor bence pahalisinada gerek yok