Mervetirso_58 Kızlar doğumdan sonra nasıl kilo verdiniz bide bu pandemi döneminde alınan kilolar nasıl gider yardım lütfen
Haminne Mervetirso_58 hamileliğimde 13 kilo almıştım doğumdan ertesi gün tartıldım 4 kilom gitmişti. Sonra mide bulantısı başladı bende 5 gün yemek yemedim 4 kilo daha verdim şu an 62 kiloyum. Ben lohusa depresyonu sayesinde 5 günde kilo verdim ama şimdi daha iyiyim yemek yemeye başladım aynı kiloda devem ediyorum 🙏🏻
Mutlubiranneyim Mervetirso_58 ben 3 haftadır diyetisyene gidiyorum 4.5 kg ve 3.900 yag verdim başka çaresi yok😊
Mavisim Isterseniz diyet yapabilirsiniz ben diyetle 13 kilo verdim 2 kilo filan almis olabilirim su ara toparlarım🥰
Bhrysf Özellikle şu göbek 😫 nasıl eritilir. Yemek yemeyi de seviyorum diyet yapcam deyince daha çok acıkıyom sanki 😁
Oykuu_bebekk Ben 1 aydır uğraşıyorum spor artı diyet ama hiç veremedim en sonunda hastaneye gidip tam kan tahlili veriyim dedim tiroit çıktı malesef ki 15 kadar yükselmiş ondma dolayı veremiyormuşum ilaç tedavisine başladık bakalım
AslhanDivarc Ilk doğumumda hemen kilo vermiştim ama sonra boğazımı tutamayarak 62 den 68 çıkmıştım 22 gün oldu doğum yapalı 12 kilo almıştım şuan 69 kiloyum ama inş yine almam hatta eski kiloma yaklaşsam ne ıyi olur. 52 ile evlenmiştim😕😊
Mervetirso_58 AslhanDivarc ya bu kadınlarda neden kilo bu kadar çabuk alınıp zor veriliyor anlamıyorum
Oykuu_bebekk Mervetirso_58 ben kullandım ve çokta memnun kaldım bana tek yan etkisi çikolata falan çok sevmiyordum tatlıya düşkün oldum verdiğim kiloyu almadım 2 sene önce 2, 5 ayda 104 kilodan 90 düştüm 🤗 doğum sonrası kilom kaldı sadece 😑
Mervetirso_58 Oykuu_bebekk valla bilemiyorum eşim yorumları okuyunca yok kullanamassin dedi çok yan etkisi varmış dedi
Mutlubiranneyim Mervetirso_58 çok tşk canım.insan diyete alışınca normal hayattaki gibi yemek yiyo gibi oluyo 😊