KereMini1 anneannem sağolsun 3 aylıkken ayağında salladı mecbur alıştı biz de öyle devam ettik ama zorlanmıyordu ayakta sallanırkende. Eşim fln da sallıyordu. Tam 7. Ayına gireceği gün bu böyle olmaz dedim her gittğim yerde yastık verin sallayacağım olmazdı. Büyüyordu. Ağlatmamam gerekiyordu ağlasaydı eğer inanın yapamazdım.
İlk gün yatağına koydum ben de yanına oturdum ninni söyledim inanın yarım saat 40 dk bana baktı bu ne yapıyor dercesine 😂 döndü etti 45. Dk uykuya daldı. Akşam koydum huysuzlandı aldım ayağıma ninni söyledim ama sallamadım sadece ayağımda yattı. Baktım uyudu. Sabah tekrardan uyandı uykuya yatırırken yatağına koydum ben de yatağına uzandım ama bebeğime bakmadım arkamı döndüm. Yine uyudu. En önemlisi karnı tok olsun altı temiz uyutmadan muhakkak altını alın ki uyuyacağım bilsin rutin oluşsun yani. Odası loş olsun ya koyu renk perde ya da panjuru indirin sadece hafif ışık vursun odaya.
- Günü odadan çıkarken hep ninni söyleyerek çıktım kapısını açıl bıraktım o uyuyana kadar çıt sesi çıkarmadık. Derkeeen 1. Haftada süpürge müzik sohbet sesi varken dahi kendisi uyuyordu. Anneme gittiğimde de en büyük korkum nasıl olacak oldu ama o yatağa yattı ben de yanına uzandım yine uyudu. Alıştı artık. İnanın siz kafanızda bitirin o daha çok güven alır ve kolay olur. 4 aydır her gün iyi ki alıştırmışım diyorum eşim de öyle söylüyor.
muhakkak uyku arkadaşı olsun beşiğinde onunla oynaya oynaya uyuyor ama o oyuncağı asla yataktan çıkarmayın. Biz o uyku arkadaşınıda bıraktık 1 ay önce yanımda taşımak zor oluyordu 😂😂