Durununannesi_ Balteknem wee baby elektrikli kullanıyordum, çok memnundum. Ama sonra gerek kalmadı. Kutusuna koyup kaldırmıştım. Satabilirim istiyorsan.
Lemonce Balteknem çekim gücü çok iyi, göğüsü çok güzel boşaltıyor, göğsünüzün yara olacağı varsa emerken de sağarken de oluyor zaten yinede yaralar da 15 günde geçiyor alışıyor göğüs, sabretmek lazım
Balteknem SinyorinA hep kullanicakmisiniz benimde 3.5 aylik size sorular sorsam olur mu ben hic kullanmdm sagim yapmdm gunduzleri yarim saatte bir emiyo azda olsa ve anca suanlik yarim saat uyuyo bazen 2 oluyo gece 2 saatte bir emiyo bazende kendi nezaman kalkarsa sagmam iyi olur mu kac saatte bir sagmam gerek kusra bakmayin cok oldum
SinyorinA Balteknem hep kullanicam sanirim cunku bebegim böyle alisti ben Mochi yi bebegimi emzirirken kullaniyorum sağ memeyi emiyorsa sola takiyorum sol emiyorsa sağa cunku bebegimin az emdigini dusunuyorum emme islemi bittikten sonra mochideki sütüde iciyor birakirsada dolaba atiyorum kalan sütü bu şekilde ilerliyoruz
Balteknem Durununannesi_ gunde 1 2 kere yapicak oda gece gunduz hep emiyoki okadar pahali birseye gerk oldugunu pek dusunmyrm ama
SinyorinA Balteknem onun belli bi saati yok size bagli göğsünüz şiş ve rahatsiz hissediyorsaniz bebeginizin de karni toksa sagim yapmaniz gerekir
Efee_sevim Kesinlikle avent manuel almalısın benim sütümü bile çoğalttı elektrikliye gerek yok çok ses yapıyor mochide kullandım ama en iyisi avent
Balteknem Mihrimah61 benimki 3 aylik aktif emiyo pahali birsey istmyrm gunde anca 2 kere sagim yapabilcem cunku
SinyorinA Balteknem o zaman bilmiyorum benim oglum yarin 3aylik olacak fazla uyuynca benim goguslerm sisiyor 🤷♀️