baharkrsu arkadaşınızın bebeğine yaramadı diye size de yaramayacak gibi bir algı oluşmasın, Mustela’nın her ürünü temiz içerikli ve 3 ay 20 günlük oğlumun her bakım ürünü Mustela🌿 Genel olarak bir yanılgı var bence, pişik kremi ile pişik önleyici krem farklı şeyler. Mustela bir pişik önleyici, pişik iyileştirici değil. Doğduğundan beri kullanıyorum 1 kez olsun pişik ya da kızarıklık yaşamadık… Pişik için herkesin öve öve bitiremediği Sudocrem gibi zararlı ürünler evet piştikte etkili ama pişik önleyici kullanıp bunlara mecbur kalmamak da bir seçenek🤷🏻♀️ Pişik kremi almadım, umarım almam da ama ihtiyaç olursa temiz içeriklilerden Hametan aklıma👌
Mama almanız mükemmel olmuş, şayet ben hastane çantası soran herkese ilk mama diyorum. Oğlum doğduğunda 6-7 saatin sonunda mama başlamamız gerektiği önerildiğinde hiç arastırmadıgımızdan ve bilmediğimizden afallamıştık. Gece vakti eczane bul, önerilen mamayı bul, yüksek fiyat ceksinler ses edeme vs baya uğraştırıcı işler😏 Bir daha dogum yaparsam kesinlikle koyarım cantama👌