Nurr4646 Mrb hanımlar ogluşlarinizi Ne zaman sünnet yaptırdınız yada yaptirmayi düşünüyorsunuz? Benim oglum 6 buçuk aylik tam 6 ay olduğunda yaptırdık çok şükür iyileşti geçti gitti ama herkes çok erken yapmışsın diyor sizce de erken mi olmuş 😊
ilknurgoksu Nurr4646 bence iyi zaten bir kaç ay sonra emekleyip daha sonra da yürüyeceği için ideal zaman olmuş biz yaşımıza gireceğiz daha vakit bulup yaptıramadık 💆🏻♀️
Berrinsoyagazi14 Nurr4646 bizde 2-3 aylıkken gaz sancıları alışma süresi hepsi üstüstte gelmesin geçsin yaptırız dedik korona çıktı şimdi 6 ayına girmek üzere çok yüzüstü yatıyor hareketli cesaret edemiyorum yaşına gelince inş zor olucak ama kısmet böyleymiş
Deletedmom384 Nurr4646 2.5 aylıkken yaptırmıştık siz çok da geç kalmamışsınız aslında.Yürümeye başladıklarında zor oluyo aslında
Nurr4646 ilknurgoksu evet canim cok hareketlendi şimdi 1 günde iyi oldu bizimkide çok şükür hiç bir sıkıntı cekmedik
Nurr4646 Berrinsoyagazi14 ben evde yaptırdım canim daha fazla hareketlenmeden yaptırayım dedim sünnetten sonra da daha çok hareketlendi 😬
Deletedmom414 Kaç güne toparlamıyor kızlar yarası ne zaman iyileşir. Bende istiyorum bebeğim iki aylık
Kereminannesi09 Deletedmom414 canim ben 37 gunlukken yaptirdim 3 gun sonra 40 gezmesine ciktik dusun 3 gune iyilesti bnce cok daha hareketlenmeden yaptir tavsiyem
Nurr4646 Deletedmom414 1 günde iyi oldu canim bizimki çok şükür hiç bir sıkıntı çekmedik gece falanda rahat uyudu sünnet gecesi sadece sünnet yapılırken iğne de çok ağladı o kadar
Kuzu_annesi Deletedmom414 en geç 1 hafta içinde bitiyor zaten ilk çişi yapınca çok bağırıyor ondan sonra biraz daha hafifliyor 😌
Kereminannesiii Nurr4646 çok iyi yaptırmışsınız. Bizde hastalık girmeseydi yaptıracaktı şimdi nasıl olacak bilmiyorum 10 aylık oldu 😔
ikizannesi07 Nurr4646 bende ikiz erkek var biz henüz yaptırmadık geç kaldık sanıırm 🤷🏻♀️ bu pazar 1 yaşlarına geliyor hareketlendiler napıcaz bilmiyorum
Kereminannesi09 Nurr4646 biz 37 gunlukken yaptik daha erken leride var yapmiissinz artik takmayin konusanlari bana da cok soyleyen oldu agizlarinim payini qldilar
MUGUL Nurr4646 merhaba ben 3,5 aylıktı yaptırdığımda 1 günde de iyileşti iyiki yaptırmışım hiç pişman olmadım
Ikizannesi2020 Nurr4646 bizde 5 ay 23 günlüğüz oğullarımın ikiside 5 aylıkken sünnet oldular ve iyileştiler çok şükür☺️🙏
Sevdicegim Nurr4646 bence yapmakla çok iyi yaptınız bende 11 aylık ken yaptırdım 1 hafta dolmadan iyileşti çok şükür şuan 11 ay 21 günlüğüz
Areliko Sevdicegim ya geçmiş olsun bende size sorayım oğlum bir hafta sonra yaşına girecek hiç yerinde durmuyor bu dönemde sünnet ettirsek zor olmaz mı iğleşme süreci filan açısından
Areliko Nurr4646 Hayır erken değil uzmanlar 0-2 yaş arasında sünnet en uygun olanı diyor bu yaş aralığında olmazsa da 6 yaş sonrası öneriliyor çok iyi yapmışsınız
Cin Nurr4646 16.gününde yaptıtdık biz yenidoğan sünneti 2 gün sürmedi iyileşmesi iyikilerim arasındadır bu sünnet olayı. 6.ay geç bile bence