TalentedMom Merhaba Anneler; Oğluma su alıştırma bardağı almak istiyorum philps avent ve chicco iyi diyorlar ucu yumuşak olsun istiyorum malum su içmeyi hiç sevmiyor siz hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Mihrimah61 TalentedMom aventin yumuşak uçlu mavi olanından almıştım canm hala kullanıyorum çok güzel kapağı da var
gokcekizinannesi TalentedMom aventin 4+ olanini trendyoldan almistim. bizim kiz biraz zor alisti ama simdi içiyor şükür. kaliteli bir alistirma bardagi
Mihrimah61 TalentedMom canım o aylara çok takılma zaten hemen geçiyor zaman. 6 aylık demelerinin sebebi ek gıdaya 6.ayda geçiliyo diye
Nazlisa Avent tabiki ben 4 aylikken biberon almadigi icin sutu bile onunla verdim baslarda cok geliyo kaciyodu bogazina ama alisti hemen
derincansu Size tavsiyem pipetli bardak alin ben ne yaptiysam iciremedim en son kurtaricim oldu pipetli vardak
TalentedMom Muhammedd23 arkadaşım aldı hiç memnun kalmadı ben küçük alıştırma bardağı altım we baby hiç güzel değil ağzına verdiğim an tükürüyor suyu
Nazlisa TalentedMom biliyorum 6 aydan basladigini ben 4 aylikken kullandim zaten. Chicco var bende ucu sert onun ama aventin yumusak emebiliyor
teomom TalentedMom Chicco kullanıyorum 6aydan beri çok memnunum gece de yanımızda çok rahat dokulmuyor 7bucuk aylık kendi de alıp içiyor. Yumuşak uçlu ve sizdirmiyor
Aryasare TalentedMom Chicco kullanıyorum çok memnunum biberon tutmuyo bebeğim cihicco aldım suyunu kendisi içiyo
Aryasare TalentedMom https://ty.gl/n8iw9vxmb Bunu aldım ben eğitim biberonu diye geçiyo ucu alıştırma bardağı uclarının aynısı binevi alıştırma suluğu diyebiliriz
TalentedMom Muhammedd23 bilmiyorum ki çok öneren var aventi de ilk defa kullanacağım inşallah iyi çıkar
TalentedMom Mihrimah61 ben büyüktür diye düşündüm o yüzden diğer markayı aldım ama onun için de güzel yorumlar okudum başka postalrda