Kbrbydk Ebrulig anladım bekarken İstanbul’da oturuyordum o yüzden yardımcı olamayacağım. Yazan annelerimiz olur mutlaka 😚
Zelisblt Gaziantep Hatem hastanesi, Nazan Özdemir. Çok iyi bir doktor gerçekten Allah ondan razı olsun. 2100 liraydı Sanırm ücreti epidural anestezili normal doğum yaptım
Mom9 Ebrulig anne bebek dostu ünvanı olan hastane seçin tavsiyem. Kızım 8gün küvözde kaldı. Kesinlikle biberona alıştırmadan eds yöntemiyle beslediler ve anne sütüne çok önem veriyolar. Kızım taburcu olduğunda rahatlıkla emzirdim
Lincsavar Ebrulig Merhabalar Beşiktaş Ota Jinemed hastanesinde doğum yaptım.Doktor Uzm. Dr.Zeynep Özcan.Çok memnun kaldım ben doktorumdan ve hemşirelerden.Bebek hemşireleri ayrı bana bakan hemşireler ayrıydı çok ilgililerdi.Sezeryan doğum yaptım,spinal+epidural.Büyük rahatlık herkese tavsiye ederim.Normalde sezeryan 5000 ama spinal+epidural olunca 1100lira eklediler.Toplamda 6100 ödedik.Hastane de 2 gün kaldım 48saat dolmadan çıkarmadılar.Bir hemşire gidip diğeri geliyordu istediğim an yanımdaydılar.Hastane çok kalabalık değildi.Benimle birlikte refakatçime corona testi de yaptılar tedbir amaçlı.Sezeryan doğum olduğu için bebek hemşireleri sağolsunlar emzirmem için sütümün gelmesi için ellerinden geleni yaptılar çok cesaretlendirdiler hemen mama vermediler ilk süt gelsin ve bebeğim emebilsin diye çok uğraştılar ne kadar dua etsem az hemen ertesi güne sütüm gelmişti zaten.Özellikle Berna hemşire çok yardımcı oldu.Nerdeyse sürekli çağırdım güler yüzüyle beni destekledi cesaretlendirdi Her şeyi öğretti.Kesinlikle paranın son damlasına kadar hakeden hastane👍🏻
Dn123 Sumkaya sezeryanla doğum yaptıysa övmesi normaldir. Bende baslarda memnundum. Güvendim. Hamileligimin sonlarına doğru normal doğum istediğimi söyledim ultrosonda bebeğimin kilosu sınırda gözüküyordu. Bilirsiniz orası bebek dostu hastanesi olduğu için bütün aletleri en son model. Yani yanılma payı az. Bana 1 ay diyet yaptırdı bir ay sonra gittim 80 gr almıştı. Çok güzel dedi. Son bir ayım kaldığında bebeğin kilosunun 3800 olduğunu suni sancı ile doğum başlatalım dedi. Tamam dedim . Suni sancı verdiler bir ise yaramadi bebek asagiya inmedi epidural ostedim 4 cm açılma olmadı ağrım arttı bebek riske girdi sezeryan oldum. Bebek 3100 kg doğdu. 700 gr farkı ultrosonda görmemesi imkansız. Birde bebeğim iki haftada 400 gr aldı diye başlatalım doğumu dedi. Eğer almasaymış o kiloyu zaten prameture doğuyormuş benek doğduktan sonra olanları anlatmak dahi istemiyorum sinirimden
BenMathilda Ebrulig Devlet hastanesi düşünmeyin derim Istanbul ve Corona şartları altinda. Pendik, Yüzyıl haatanesi, Hale hanım. Zaten hastane hasta olarak devlet hastanesinden farksız.
ozgurkus Ebrulig çakmak erdem 👎 berbat 👎 pişman oldum önünden geçmem daha.Aklı olan zaten gitmesin oraya.
mirayilknurtolga ozgurkus bende çakmak erdem de doğum yaptım nisanda. Sizin aksinize ben çok memnun kaldım. Şansıma bir de yeni binaya alınmıştı. Çok ilgili ve alakadarlardı. Zaten doktorum Özlem hanım çok tatlı bir bayandı. Siz neden memnun kalmadınız? Merak ettim açıkçası.
Hulya89 Ebrulig pendik medipol yıldız altan aydın 20 gün önce normal doğum yaptım 1700 tl memnun ayrıldım
Oglusumm2 Puki bu hastanede ali emir bebek kacak doktor yüzünden öldü. Bu hastanenin kapatılması gerekiyor! Hatta annesi sema Caner intada denk geşmişsinizdir. Lütfen kimse bebeğini götürmesin ve gitmesinde
Deletedmom330 Kocaeli Medar Hastanesi-Mustafa Göktan insan doktorunu özler mi özlüyorum resmen. İyi ki karşılaşmışız diyorum. Sezeryan doğum yaptım anestezide harikaydı. Hemşirelerde öyle.
Pasamm14 Bende istanbul yenibosna safa hastanesinde semra hoca da doğum yaptim normal doğum 1350 tl di doktorumdan çok memnundum zaten hastaneye onun için gittim 2.5 sene ı hastanede çalışmıştım normal doğum yapan bir doktor hemen sezaryana almıyor benim tansiyonum yüksekti ilaçla dengeledi mesela hemen ameliyat yapmadi
2019drnsu Pasamm14 bende semra hanımda doğum yaptım 😍çok severim kendisini yarın sabah da tv ye yayına çıkıcakmış baya yükseldi 🌸
Yasemin94 Ebrulig 42 haftama kadar beklemek istedim yani normali çok zorladım ama malesef olmadı doktorum çok anlayışlıydı herşey benim istediğim şekilde ilerledi 2 gün sonunda zorlamalara rağmen gelmeyince sezeryana döndük mecburen çünkü bebekte bende yorulmuştuk hemde çok. Ama doktorumdan Allah razı olsun beni çok destekledi 🙏🏼