Mukaddes34 zehrahifa valla ya adamlar rahat ev işine yardım etmezler doğumu yok relgsi yok kılı yok tüyü yok o mis valla
Mukaddes34 Benimoykum bacım ben İstanbul a gelin geldim memleketimiz aynı ama uzunlar burada onun çevresi var benim kimsem yok tek başınada geçilmiyor ki 😪😪😪
Benimoykum Mukaddes34 canım benim ya konuş eşinle öle yapmasın hayatta insnakn ailesinden başka kimi var ki
Mrw-95 Mukaddes34 valla bende çok sıkılıyorum akşam oluncada uyumak istiyorum ama olmuyor kızım uyuyor ben ev işi yapıyorum bu sefer uykusuz kalıyorum
efemom Mukaddes34 son 1 aydır braun ıpl epilasyon cihazını kullanıyorum 4 seans yaptım yüzde 50 si bitti diyebilirim ondan öncesinde hep jiletle alıyordum tabi bu epilasyonlar tamamen bitirmiyor kökleri uyutuyor 👍🏻
Mukaddes34 efemom tamamen bitmese bile azalsa ona da razıyım hem özellikle yazda geldi ya acil çözüm arıyorum
ALPASLANINannesi Bikini bölgesi icin eldiven hem acitmiyor hem de azaltiyor bacak ve koltuk alti icinde epilasyon aleti 😊
Mukaddes34 ALPASLANINannesi maalesef epilasyon aletim yok hep ağda yaptım çocuktan sonra ağda yapamaz oldum
ALPASLANINannesi Mukaddes34 cocuktan sonra hepsi cok zaman aliyor en rahat cocuk uyudugunda gece uyumayip ugrasmak 😌
Zelisblt Sadece bikini için kuaföre gidiyorum geri kalan herşeyi kendim ağda ile yapıyorum kaşları da ip ile alıyorum :)
Mukaddes34 Zelisblt maalesef ben hiç birini yapamıyorum zaten kaşlarıma dokunmuyorum bozarım diye şu virüs işi bi bitseydi kuaför yada lazer epilasyon birini yaptıracağım