MuMuBu bebeğim 5 dk emip bırakıyor hiç açlıktan aglamıyor 4 saatte dayanıyor bu durumu yaşayan var mı düzelir mi
hzlssmoom MuMuBu dünyaya alışıyor şuan o yüzden ilgisini dışarıdaki nesneler sesler çekiyormuş canım benim bebeğimde 3 aylık dotkorum öyle dedi
Deletedmom334 MuMuBu çenesi güçlendiği için çok hızlı boşaltıyor memeyi, kilo alımı da yavaş yavaş düşer, çiş ve kaka kontrolü yapın, 4 saat fazla ama, uyurken tamam da uyanıkken 2 saati geçirmeyin yaz günü susar
Tncns MuMuBu 2 ay 20 günlük oğlum 3 gündür aynı durumdayız hep 2 saatte bir acıkıp yemek isteyen bebeğim şimdi 3-4 saat geçiyor hala yediremiyorum. Geceleri daha düzenli yiyor ama gündüz bi türlü yediremiyorum. Napıcağımı bende şaşırdım.
Aisee MuMuBu benimde tam tersi oldu bebeğim sürekli emmek istiyor üstüne artık gündüz uykusu diye bişi kalmadı dün sadece 1,5 saat uyudu. Sadece kucakta duran bir çocuk ve bu durum beni çok yıpratıyor 😞
MuMuBu Deletedmom334 gündüzleri 3 saatten önce asla tutmuyor memeyi. geceleri de bn uyandırıp veriyorum bıraksam 5 saatte dayanır
MuMuBu Aisee amann oda ayrı zor ama bazen diyorum ki keşke emmeyi cok istese de ben ceksem agzından memeyi. emmemesi o kadar yordu ki
Aisee ayseaknci hiç sanmıyorum benimkine arada geliyo böyle zaten doğduğu günden beri gazıyla uğraşıyorum. Öyle uzandırayımda oynasın dediğim günüm olmadı hep kucak istiyor. Yere bıraktığım anda ağlıyor kaldırdığım anda ise hemen susuyor😂 bu durum beni yıpratıyor ama seviyorum keratayı😍
Gunayotbasi61 MuMuBu hiç korkma benimki de en fazla 5 10 dk arası emiyor bırakıyor doktora sordum doyuyor kilosu da 7 kilo iyi yani kilo alıyorsa korkma
MuMuBu Gunayotbasi61 iyi kilo alsa tamam yetiyo demek ki dicem de 3.ayına 6 kiloyla girdi gitgide az almaya basladı
Ozgcannnn Benımde 4. Ay ıcındeyız sureklı emmek ıstıyor. Gece mama vermeme ragmen 2 saat bıle uyumuyor uyanıp meme arıyor
Hayhay MuMuBu bizde de öyle 3ay 22 günlük. Bende de gece etmiyor 4 5 saate kadar dayanıyor. Doktor normalcdedi ama içine de sinmiyor hiç. Sizde gece beslenmesi nasil
MuMuBu Hayhay gece 3.5 -4 saatte bir ben uyandırıp emziriyorum bıraksam belki sabaha kadar da dayanır da az kilo alıyo bu sefer. gecede bazen uzun emiyo bazen de 5-6 dk yine
Ogullarinaasikanne Aisee emzik ilk baştan verdim canım yok benim bebe göğsümde uyuyor göğsümde kaka yapıyor ne yapcaz bilmiyorum bir oğlum daha var gurbetteyim uykular düzensiz sürekli emmek istiyor artık bayılcam yorgunluktan
Papatyaseverr MuMuBu 3. Aya girdiğimizden beri iştahımız azaldı 10 gün sonra 4 aylık olacağız hala aynı düzelmesini bekliyoruz bizde zor iştahsız bebeği doyurmak
MuMuBu Papatyaseverr aynen ne şekile girecegimi şaşırıyorum emsin diye ama tık yok. üzüyor insanı bu durm 😒