Alparslanselin Premses bende soobaby kullanıyorum gayet güzel yeni doğan bebeğe oda yapmak çok saçma zaten 👍🏻
ozgeya Premses ben mobilya anne aynı kullanıyorum bebekonfor’dan almıştık,çok da memnunum çok rahat ettik.
Mercanweannesi Sinemkrsyk ben chicconunkini kullaniyorum sallaniyor.sanirim size digerini satmak icin sallanmiyor dediler.diger sallanan besikler gibi aşırı derecede sallanmiyor ama bebegi sakinleştirecek kadar sallaniyor.ayrica bebekleri sallamak iyi degil diyor doktorlar beyinleri icin zararliymis 😕
Sinemkrsyk Mercanweannesi ahaha evet olabilir,internette kullanıcı yorumlarında okumuştum diye hatırlıyorum..Evet bende sallamıyorum bebeğimi ama genelde sallanan beşikler tercih ediliyor ya ondan söyledim 🙄
Melfun Sinemkrsyk kullanıcı yorumlarında sallanırken sürekli ses çıkarıyor diyorlar sizinki de öylemi
Premses Melfun chicco next to 2 aldım canım e bebekten ama keşke doğduğunda alsaydım şimdi bir karışlık yer kaldı boy olarak kızıma biraz geç kaldım 😂🙈8 aylık oldu kızım Çünkü ..ben 5 aylıkken aldım ..tavsiye ederim memnunum 👍🏻
Premses Melfun zaten kızımın odası var orda kendi yatağı da var ben Yanyana yatmak istediğimden aldım cabum anne yanını, tercih meselesi ..tamamen sığmamaya başlayınca odasına yatırcam tabi artık
Melfun Sinemkrsyk içinde yatağı var mımpeki ayrıca bişey almamız lazımmı sanırım ben de onu alıcam herkes çok övüyor
Asya2402 Rumuz Benim Bebeğimin boyu standartların üzerinde olmasına rağmen 8 aya kadar kullandık biz.
Sevdasoylu Premses oğlum 10 aylık beşiğinin ön kısmını açtım yatağıma sabitledim çok memnunum. Daha öncede anne yanı kullanıyordum tavsiye ederim rahat oluyor.
Premses Sevdasoylu ayaklarını mı senin yatağa bakıyor canım nasıl yaptın ..ama dar bi de bizimki dört dönüyor yatakta orda hiç durmaz 😂🙈