DogaLina nilosaydn rota virüsü zehirli ishal aşısı. Ben yaptırdım ve yaptırılması gerektiğini düşünüyorum. Cocugun vücuduna kontrollü virüsü vermek daha mantıklı geliyo bana. 3. Ay 5. Ay ve 7. Ay olmaz üzere 3 doz olduk. Normalde eczanelerde 311 tly miş. Ama biz muayenehaneye gidioruz ve doktorumuzda aşılar mevcut. Biz rota aşısını 210 liraya yaptırdık.
Hunili nilosaydn her dozun ücreti ayrı siz muayeneye gidince bi kere mi ücret ödüyorsunuz doktora yoksa her gittiğinizde mi? Bu zaten yapılan ilacın ücreti aşıyı yapmak için para almıyor çoğu doktor
nilosaydn Hunili benım bebegım ıkı aylık valla ılk hafta goturdum doktora daha gotrmedım. saglık ocagına gotryorm ası ıcın. ne blım ya koorna muhabbeti varya muayene gotrmedım cocu hıc
Mevr nilosaydn doğru ilk dozuna 312 verdik ikinciye de aynı şekilde vereceğiz iki ay arayla 600 küsüre geliyor yani
Aka2020 tombikdonerkankasiiskender rota aslında ihmal edilirse öldürüyor. Yani hastaneye gitmezseniz su kaybından şoka girip ölebilir. Tedavisi var yani hastanede yatıp serum veriliyor bebeğe. Ama ne gerek var hastanede yatmaya risk almaya. Ben de yaptıracağım.
miraninannesi18 Aka2020 biz 2. Ayda degilde 3. Ayda yaptirdik. Cnku 3. Ayda baska asisi yok devlet asisi yok yani. O yuzden sadece rotayi yaptrmis olduk. 5. Ayda yine devlet asisi yok ozamqnda rotanin 2. Dozu yapilacak
Dadam Ozlemooo 3 ayda başlanan özel aşılar var menenjit aşıları maliyetli baya ve birçok dozu var doktora sormak gerek 🌺 Biz 3 te başlamadık bilmiyodum doktora gittiğimizde anlattı 7 de başlıycaz
CANannesi Bizde de 2.doz rotavirüs alerjiyi tetikledi. 1 aydır alerjik ürünleri tespit etmeye çalışıyoruz hala, alerji belirtisi yaşıyorsanız detaylı düşünün.
Deletedmom277 CANannesi merhaba, dün özel mesaj atmışsınız. Bildirim düşmemiş şimdi gördüm cevapladım
Mevr Kuzu_annesi 3.ayına girdiğinde yaptırdım yani 7 Şubat doğumlu 8 mayısta yaptırmıştım şimdi ikinci dozu da temmuzun 7sinde yaptıracağım inşallah
Dmrcnn nilosaydn 2 doz ilki 2.ayda son doz 4.ayda yani bnm doktorum bu şekilde önerdi ilkini yaptırdı diğer ay son dozumuz var rota virüsü cok leş bişey cocuğu mahvediyor hastanede yatmıltı bi tanıdığımın bebeği bu yüzden yaptrdım tereddüt etmeden imkanınız varsa yaptrn mutlaka