cokcocuklu CaglaBlgn 71 gözüküyor sistemde dediler ama 215e sattılar hepsi aynisni yapnca mecburiyetten aldık bizde
Nscaslan34 Melihaa bnm eczacım ithal olduğu için sipariş üzerine getiriyoruz demişti istediğin zaman söyle ertesi güne alırsın dedi bana nerde oturuyosunuz oraya yonlendiriyim bağcılar da yeri
Melihaa Nscaslan34 beylikdüzündeyim hangi aczane bi soralım burdaki bi eczanede sipariş üzerine getiririz dedi depodan dedi yanındakiyle konuştular kalmamış falan dedi
Hly3 Melihaa bende Beylikdüzündeyim bu hafta bizimse rota virisümüz var bulursanız banadır söyleyin lütfen nerden aldığınızı
Ecmartn Rotarix in formunu değiştirmişler artık direk kullanıma hazır bizde inidirimli alalım diye bekledik ki eskileri toplattılar yenilerini piyasaya sürdüler gene kendi istedikleri oldu yeni frmunu aldık çok basit kendiniz bile uygulayabilirsiniz dikkat etmeniz gereken şey kusturmamak 16. Haftaya kadar yapılmış olması lazım 2. Dozda 4 hata sonra yapılıyor
Melihaa Hly3 canım bizim vaktimiz kısıtlı olduğundan şirinevlerden aldık 210 tl ye ama bi arkadaş yazmış büyükçekmecede yağmur eczanesinde 71 den almış şimdi eşi haberin olsun
Nurdanhakan Melihaa bildiğim kadarıyla biri iki doz biri üç doz ben iki doz olanı yaptırdım keşke üç diş olanı yaptırsaydım dedim gerçekten önemli bi aşı olduğunu çok iyi biliyorum