TalentedMom Merhaba Anneler; Bestlak damla gerçekten işe yarıyor mu burada okudum bir kaç anne memnun kalmış kullanan var mi aranızda azalan sütünüz kullandıktan sonra arttı mi ?
Zeybeybel TalentedMom bende kullanıyorum ama onun yanında hurma incir humana çayı ve bol su kullanıyorum. Artık hepsi bir olunca artıyor çok sukur. Birde boza da süt yapıyormuş onu da denicem bi ara
Kk39 TalentedMom ben 2. Şişeyi aldım evet arttırıyor bide olumlu düşünerek kullanınca daha da etkili malum sütü beyin yapıyor
iamthed Denediğim tüm yiyecek, içecek, ilaç vs arasında en iyisiydi. Gerçi sadece önsütü arttırıyor ama o göğüslerdeki şişkinlik hissi bile anneye güven vererek süt artışını sağlıyor bence
iamthed Balteknem Emme esnasında ilk olarak ön süt geliyor bebeğe. Miktar olarak fazla ama yağ açısından daha az oluyor. Sonrasında son süt denen miktar olarak az ama yağ açısından zengin kısmı emiyor
HasanCinar Balteknem önsüt dediği aslında her annenin göğüsünden ilk şekerli su gelir sonra yağlı süt gelir ondan bahsediyor bu yüzden sık sık emzirin bebeğin şekeri düşmesin derler aslında şekerli su da üretiyor vücudumuz
anneyimben_ Bende kullaniyorum canim duzenli kullanirsan ise yariyor gogusundeki sertlik felan o kadar icim rahatliyorki bebegim emerken yutkunmasini duymak cok guzel bi sey. Tavsiye ederim ama duzenli kullanman lazim ve bol su
iamthed Balteknem Yani damlanın sütün yağına ya da besleyiciliğine bi katkısı olmuyor, sadece o sulu önsüt kısmını arttırıyor
Mervisko TalentedMom 170 civarı falandı sanırım. Ama içinde 250 tane olması lazım. Ben günde 2 kere içiyorum sabah akşam