Deletedmom310 Bebeğim 4 aylık çok hareketli gece üzerinde yorganı hep kafasına çekiyor hareket sesine uyanıp görüp hemen açıyorum ama ya duymazdan görmezsem diye korkuyorum yorgun olduğum.zamanlar doktor tulum.giydir üzerini örtme dedi ama içim rahat etmiyo usurse diye bu mevsimlerde nasıl bı tulum almaliyim kızlar kalin olanlar terletir sanırım siz ne kullanıyor sunuz
Zeyzey2019_ Deletedmom310 havalar çok sıcak. Yorgan onu çok bunaltır. Kızım 17 aylık ince bir müslin örterim ama sadece 10 dakika durur. Tüm gece üstü açık uyuyor. Ben uyandıkça örtüyorum ama yine açıyor saniyesine. Müslin uyku tulumu aldım yaz için ama çift katmış müslin bana biraz kalın geldi ama sizin için iyi olabilir. Netten bir bakın isterseniz
Esrasya Deletedmom310 benimki de öyle asla üstünde battaniye durmuyor hangi şehirdesiniz biz boludayız gece soğuk oluyor oda sıcaklığı 23 civarı o yüzden ben de uyku tulumu arıyorum owlinin var sanırım orda hangi derecede nasıl giydirileceği yazıyor ama bana biraz pahalı geldi daha uygun kullanışlı bişey arıyorum
Eternity Deletedmom310 Maalesef benim bebişte sevmez örtüyü, örttüğüm an ya kafasında ya karnında, direk hissediyor. Ben de örtmüyorum artık, tişört badi ile duruyor sadece, çok şükür problem olmadı. Tulum giydirebilirsiniz yazlık olanları var müslin gibi
Doruk12 Deletedmom310 benim oğlum da üstümü hiç örtmez yaz kış. Bu dönemlerde penye uyku tulumlarından kullanıyorum ince oluyo terlemiyo üşümüyo da.
Deletedmom310 Esrasya ailem.boluda aslen boluluyum ama suan kaynaslidayiz.bu ay boluya tasinicaz inşallah burası da akşamları serin
Zeyzey2019_ Keremozaninannesi woolnat I sıcaklarda kullanabiliyor musunuz? Ya kızım çok bunaldı. Tek kat kolsuz var bizde ve sıcaklarda hiç rahat edemedi.
Dgndrmz Deletedmom310 4aylıktan beri uyku tulumu kullanıyorum bizimki de öyle ozamanlar kafasına çekiyodu hep boğulcak diye korkuyoduk uyku tulumuna başladık bayag büyük almıştık içinde rahat etsin diye 12-18 ay almıştık kışı onla geçirdik üşümedi mis gibi. Havalar ısındı diye tulumsuz yatırıyodum devamlı üstü açık devamlııı teperek arıyo üstünden o tulumu hala oluyo zaten suan 12 aylık tekrar giydirmeye başladım şükür terlemiyoruz henüz okadar sıcak olmadı artık biraz daha ısınınca içine kısa kollu şort giydirip tulumu öyle giydiririm bide odakarımız ayrı oyuzden kesinlikle tulum büyük rahatlık yoksa paranoyak gibi devamlı odasına gidip üstünü açmış mı diye bakıyodum 😂
Keremozaninannesi Zeyzey2019_ kışın sıcak yazın serin tutuyor merinos yününden yapılıyormuş sanırım bir arastirin derim ben sadece kisin kullandigim icin owli almistim eger yazinda kullansaydim woolnat alirdim
Emir29 Deletedmom310 üşümez canim benim oğlum kisin sadece uyku tulumuyla yatıyor zaten tog değerleri yaziyo üstünde lcw nin tulumları iyi osa sıcaklığına gire tulum alabilirsin çok rahat oluyo gerçekten
Deletedmom310 Keremozaninannesi canm woolnata baktım şimdi dehamfisi yazlık anlayamadım yardımcı olur musun
Zeyzey2019_ Keremozaninannesi evet 4 mevsim olarak kullanılıyor teoride. Mayısa kadar iyiydi de sonrası çok bunalttı.
Keremozaninannesi Deletedmom310 simdi bir bayan yazmis canim kullanmis sanırım mayistan sonra kullanamamis ama sözde 4 mevsimlik demis
Zeyzey2019_ Keremozaninannesi tüm sonbahar kış ve ilkbaharda çok memnunduk. Yani bacakları uzun olduğu için rahat edemedi büyük ihtimalle kızım. Şortla yatmaya başladı çünkü. Üzerini de örtmüyorum.
Keremozaninannesi Zeyzey2019_ anladım canım ben owli aldim cok memnun kaldim kış ayinda hic birsey örtmedim icine sadece bir zibin giydirdim hep zaten sicak bir sehirdeyiz simdi hic ortmuyorum uyurken bile terliyoruz 😁