Elanurumannem Meraba hanımlar 18 günlük taze anneyim idrar yaparken ağrı oluyor karnımda ve hala ameliyatm iyilesmedi sezeryan olanlar yardımcı olabilirmi
Ikrazumra19 Elanurumannem cok normal canim 2 ay oldu ara ara sizliyor ki benim sezeryanim zamanla geciyor merak etme agir kaldirma kendini usutme 😊
Bebeklerm Elanurumannem bende bekliyim şurda😌 12 gün oldum sezeryan olalı aynı sıkıntı bende de var birde sağ tarafımda aşırı yanma hissi var
Esarikayy Elanurumannem canım ben doğum yapalı 3 ay oldu hala birşey deyince hafif sızlıyor. O zamanla geçer. Ama idrar yaparken karnının ağrıması kafama pek yatmadı onu bi doktoruna danış bence. Karnın değilde çıkış yerin agrisa sondadan olmuştur diycem ama bilmiyorum. Ben öyle birşey yaşamadım
Esdoel Elanurumannem idrar yaparken ağrı yanma varsa enfeksiyon canım ihmal etme git bende 25 . Günde enfeksiyon olmuştum idrarimi yaparken ağlıyordum en son dayanamadım gittim enfeksiyon demisti
aysetunckilicfirat Zamanla hepsi geçecek. Daha yaranız taze. Hiç korkmayın. Göllenme tarzı kanama (dikiş yerlerinizde), şişme, akıntı olmadığı sürece korkmayın. Çok eğilip kalkmayın, uzanmayın, minoset tarzı ağrı kesici kullanabilirsiniz benim doktorum vermişti.
Elanurumannem aysetunckilicfirat evet akinti da olmuştu dikiş yerimde doktor normal dedi arada kanıyordu pansuman yaptm bikac gün save başka doktora gtmeli miyim
Kereminannesiii Bebeklerm çok normal benimde sol yanımda vardı. Dikiş açım olmadı ama o yanma hissi çok etkiledi 20 Güne bir şey kalmamıştı :)
Bebeklerm Elanurumannem idrar yaparken karnımın içi acıyodu iki gündür azaldı gibi ama sağ tarafım çok yanıyor idrar için bi yerde okumuştum doğum esnasında mesane aşırı derecede geriliyormuş en çok o organ hasar görürmüş zarar gelmezmiş ama olduğundan çok gerginlik olunca ağrı sızı olması normalmiş o yüzden 3 lt su iç diyorlarmış ne kadar doğudur bilemem belki ondandır benimde aynısıydı hafifledi idarara gitmemek için 3-4 bardak su anca içtim 😌
ESMA111 Elanurumannem merhaba ben 1 ay önce oldum sezeryan. Benimde yanmam başladı idrar yaparken herkes normal dedi sondadan kaynaklı dedi ama anladımki iddar yolu enfesiyonuydu. Çünkü öncedende vardı ama hiç agrısı olmazdı. Neyse doktora gittim o iki ilaç verdi biri suda çözünüyor purinol. Diğeri de ürosin gibi bişeydi. Boool su ve ilaçlar geçti çok şükür.
Bebeklerm Kereminannesiii inşallah benimde geçer bir an önce çok zorlanıyorum içi yanıyor daha 8 gün var desene
Kereminannesiii Bebeklerm geçiyor hepsi hatırlanmıyor bile oğlum 9.5 aylık oldu hiçbir şey anlamadım :)
Hale-kd Elanurumannem çok normaldir canım bende doğum yapalı 14 gün oldu bugün. Tuvaletim gelince büyük küçük sanırım mesaneye yakın olmasından dolayı ve bağırsak hareketlerinden kaynaklı benimde kıramp gibi giriyor karnıma ağrısı yapınca geçiyor ama 😏 ilk 12 gün yanmada oluyordu meselâ dikiş yerlerimde şimdi o geçti baya hareket edebiliyorum artık kendimi yormadan ev işlerimi de yapıyorum. Herhalde 2 aya epey toparlamış oluruz benim 11 kilom bile gitti. 🙂 Artık tatlı tatlı kaşınıyor iyileştiği için sanırım ameliyat yerim bakalım ne zaman tamamen geçecek izi
Jeunemere Benim 20. Günüm sezeryan yerim neredeyse hiç ağrımıyor artık. Ben 3. gündem itibaren eski yaşantıma döndüm diyebilirim sizinki neden bu kadar ağrılı oldu bilemiyorum dikişleriniz yapıştırma dikiş değil mi?
Pelo_00 Elanurumannem 2ay önce bende sezaryen oldum bende de oldu o şikayetler nerdeyse 40ıma kadar da azalarak devam etti şimdi geçti çok nadir oluyor kontrole gittiğinizde yinede doktorunuza söyleyin enfeksiyon riskine karşı. bol su için ve sakın kendinizi yoracak işler yapmayın ağır kaldırmayın.