Butterfly Merhaba, kızım daha 3 aylık bizim odamızda klima var ve mecbur geceleri uyurken açıyoruz ama cocuğa bişey olur diyede korkuyorum napıcam bilemiyorum yani açmasam terleriçinde kalıyorum kızımda terleyip uyuyamıyor açsamda üşütür diye korkuyorum 🤦
Ozge_AyazEfee Butterfly Fanını düşük tutun, direk bebeğinizin üstüne gelmesin sorun olmaz🥰 Ve temizliğine dikkat etmek gerekiyor tabi.
hifosunannesi Butterfly bizde mardindeyiz gece gündüz klima çalışıyor mecburen. Klimalı odaları sık sık havalandırıyorum. Fanını en düşük ayarda salonda gündüz 26 da yatak odasındakini de gece 27 de çalıştırıyorum uyku modunda hiç üşütmedi kızım
Deletedmom304 Butterfly Serin yerde bebek de guzel uyuyar.Klimanin temperaturuna derecesine baģli.Az derecede koyursan üşütmez.
Dildeniz Butterfly geçen sene memlekete gitmiştik çok sıcaktı oğlum 6 aylıktı atletle uyutuyordum onu çünkü klima Bile fayda etmiyordu ama siz odanızın kapısını açın ayarını düşürün uzun alt üst penye giydirin üstüne gelmesin klıma sıkıntı olmaz
Butterfly Ozge_AyazEfee 24 dereceye koyuyorum kundaklıyorum üstünüde örtüyorum ama işte akciğerleri üşütür diye korkuyorum
2balbiranne Tulum giydirin üstünü açma sıkıntısı yaşamaz odayı da 25 te falan açarsınız yeterli olur bence . Bizde mecbur açıyoruz çok sıcak artık geceleri yine esiyor bazen ama gündüz güneş içerde 🤦🏻♀️
Butterfly 2balbiranne çorap giydiriyorum bide atlet sonra kundalıyorum üstünüde ince battaniye ile örtüyorum
Butterfly hifosunannesi evet bende uyku moduna alıyorum ama 24,25 derecede çükki sıcağa tahammülüm yok🤦😣
Deletedmom304 Butterfly can 23 derece heququ istilik olurda.biz 20ye 21e qoyuruq ama bizimki boyukdude 11 ayina keçb yenj oyresib sen yenede ehtiyatli ol
_annebebek Merhaba güzel anneler bizde çok sıcak yerde yaşıyoruz ve evim aşırı derecede güneş alıyor çok sıcak oluyor bende klima çalıştırmak istiyorum ama eşim müsaade etmiyor henüz 18 günlüğüz doktora sormayı unuttum sakıncası var mıdır benim ve bebeğim için bilgisi olan var mı acaba
Dildeniz _annebebek sizin daha çok minik yani yeni yeni alışıyor dünyanın havasına bence açmayın ya da açın heryeri kapatın yattığınız odaya vuracak şekilde uyuyun yani klimanın olduğu odada uyumayın
_annebebek Dildeniz Haklısınız bende cesaret edemiyorum 40 ımız çıkınca daha toparlanmış oluruz hem oğlum hem bende. Zaten sezeryan oldum üşütmemek için çabalıyorum ben üşütürsem onada geçer diye
2balbiranne Butterfly kışın eviniz soğuk olursa bebek soğuk zemine basarsa o zaman soğuğu ayağından alır doğru ama gece uyku hali sürekli havasız kalıyor ayakları ben giydirmedim doktor önermiyor diye.
Butterfly 2balbiranne ben kendimde hep çorap giyerim çorapsız ayağımı yere basamıyorum bide kızım ayskları hep soğuk oluyo o yüzden giydiriyorum galiba o soğukluk genetik bendede ve babamdada var