Gkcesedaf Maflor plus damladan kullanıp da kötü bir yan etkisini gören var mı? Henüz bebeğim 1 aylık çok gazı var. Ve yemyeşil dışkısı. İlk 26 gün hardal rengiydi. Buna da iyi gelir mi? Yediklerimde dışkı rengini değiştirecek hiç bir değişiklik yapmadım.
03032014 Gkcesedaf ben kullandım maflor ama plus mu hatırlamıyorum canım çok aman aman bi rahatlatma yapmamıştı bıde hergun verıyordum gaz damlası degıl probıyotık demıstı doktor
Sadiyealp Gkcesedaf bn kullndım ama plus mı bilmiyorum. Bagırsak düzenleyici olarak verdi doktor çokta etkisi oldu kaka yapamıyodu
Neib Gkcesedaf bizde kullanmıştık hiçbir yan etkisi olmadı ayrıca kusma engelleyici özelliği de var demişti doktorumuz biz gaz için kullanıyorduk
Gkcesedaf 03032014 kusmaları için verdi aslında. Mide ve bağırsak düzenleyici demişti. Ben yeşil kakası ve gazına da iyi gelir diye düşünmüştüm
03032014 Gkcesedaf evet mide ve bagırsak duzenleyecı ben ılk onu gaz damlası dıye arada verıyordum doktor hergun ver dedı zaten 1 kutu dan sonra da kullanmadım
HungryWolf Gaz ve bagirsak duzenlemesi icin maflor plus ve gaz damlasi veriyordum Aguline diye bir nebze olsa fayda etmisti.
Gkcesedaf Ftmrv kaka rengi düzeldi mi peki kullanım sonrasında? Birden yeşile dönünce aklım çok kurcalandı. Ayakları üşüdü diye de düşündük hatta :/