Beren- Kızlar bebeğim 3 aylık sürekli parmaklarını emmeye başladı. Kendini keşfetmesi,güvende hissetmesi gibi psikolojik durumları biliyorum ama sizlerde de aynı mı merak ediyorum?
Elifhanim Beren- 4ncu aydayz iyice siddetlndi 5 parmagini tek seferde yumruk yapip sokuo kucuk hanm 😁
Serass Beren- 3 buçuk aylık bütün parmaklarını sokmaya çalışıyor girse iki elini birden alıcak ağzına 😂
canparcam123 Beren- 6ay 10 günlük oğlum önce parmakla başladık sonra parmak sayıları artı sonra elini daha sonra iki elini birlikte koymaya çalışıyordu ve şimdi sıra ayağına geldi onu koyuyor😄😄
iki_prens_annesi_ Beren- benim oğlum haftaya 3 aylık olcak elini ağzına goturmuyo ben götürünce suratını burusturuyo bizde mi sorun var aceba
Beren- 03032014 bizimki de gerekli performansı sergileyemedigi için kendine kızıyor heralde ağlıyor 😄
03032014 Beren- aynen aynen deli gıbı ne bulsa ağzına sokuyor sokamayınca da çıldırıyor 😂😂parmaklarını sokuyor öğürüyor ona da 😂
Kadercnp Benim kizim da öyle 3 aylık olucaz iki elini yumruk yapio ağzına götüruyo bazen kızıyo hepsi girmesyince bazende parmaklarıyla midesini bulandiriyo
Beren- iki_prens_annesi_ Her bebeğin gelişim süreci farklı işler demişti doktorumuz. Ama istersen ellerini tutup yüzüne götür konus parmaklarını göster oyun oynar gibi kuzum belki o şekilde keşfeder ufak ufak
iki_prens_annesi_ Beren- eline bakıyo elleriyle oynuyo ama ağzına sokmuyo ben sokunca az bisey yalayıp surat burusturuyo bi sorcam doktorumuza teşekkürler cevap verdiğiniz için
TC07 Beren- Bizde de kesinlikle var 3 ay 20 günlüğüz… ellerimizi yiyeceğiz yakında…diş kaçıyıcı oyuncak ne varsa ağızda da el başka ellerini ağzına sokmaya bayılıyor. Bırakın emsin falan diyen doktorlar var ama bizimkisi çok çabuk alışkanlık ediniyor o nedenle ben emdirmiyorum. Yoksa alışırsa tehlikeli…
TC07 TC07 Geçici bir süreç ama alışkanlık haline gelmemesi önemli o nedenle ben oyuncakları eline tutuşturuyorum…